Actueel

Saled reikt 55″ LED display uit aan prijswinnaar V.V. Groot-Ammers

Voetbalvereniging Groot-Ammers heeft de gewonnen 55″ LED display ter waarde van € 3500,- in ontvangst genomen. De voetbalvereniging uit Zuid-Holland was de gelukkige winnaar van de spectaculaire winactie die Saled tijdens de Nationale Sport Vakbeurs aankondigde.

Voordelen van de LED display

Met de LED display kan de voetbalvereniging naast het tonen van informatie zoals tussenstanden, programma’s en kleedkamerindelingen, meer sponsorinkomsten genereren. Op de LED display kunnen namelijk allerlei sponsorlogo’s en advertenties zeer eenvoudig worden weergeven. LED oplossingen voor sportclubs

Saled is al jaren lang de partner van sportclubs en -verenigingen als leverancier van LED scoreborden, LED boarding en LED displays. Saled kan ook uw organisatie helpen om te besparen op energiekosten en om meer inkomsten te realiseren dankzij slimme en duurzame LED oplossingen.

Ook geïnteresseerd in de LED oplossingen van Saled?

Neem dan gerust contact met ons op.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]