Actueel

Saled voorziet elf basisscholen in Harderwijk van LED verlichting

Saled heeft elf VCO basisscholen in Harderwijk voorzien van LED verlichting. Door de installatie van deze LED verlichting zal in totaal fors worden bespaard. Deze besparing zorgt ervoor dat de investering al met 3,2 jaar is terugverdiend.

Fikse besparingen

Financieel directeur Willem Waterweg van stichting VCO Harderwijk-Hierden is zeer content met de nieuwe LED verlichting. Waterweg geeft aan dat nu al een flinke besparing is te zien op de energierekening; ‘’Het kWh verbruik ligt nu ruim onder de helft van het voorgaande energieverbruik’’. Dankzij deze grote besparing is het nu mogelijk om bijvoorbeeld een extra leraar aan te nemen of aanvullend lesmateriaal voor de kinderen aan te schaffen.

Prettige communicatie en aanpak

Verder is Waterweg te spreken over de communicatie tussen Saled en de directeuren van de diverse scholen. Hij vindt dat alles keurig is aangepakt en hij is erg tevreden over de service die is geleverd door Saled: ‘’Er is echt waargemaakt wat vooraf is toegezegd’’.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]