Actueel

Saled aanwezig met 55” LED display tijdens Nationale Sport Vakbeurs

LED display - Saled.nl

Op 14 en 15 november a.s. vindt de Nationale Sport Vakbeurs plaats in de Evenementenhal Gorinchem. Tijdens de beurs komen leveranciers uit de sportwereld samen met sportambtenaren en bestuursleden van sportverenigingen. Natuurlijk zal ook Saled Nederland – als leverancier van LED boarding, scoreborden, veldverlichting en displays – aanwezig zijn. Tijdens de beurs zal Saled een 55” led display aanbieden voor een gereduceerd tarief in combinatie met een sponsordeal. Het display kan worden gebruikt voor het genereren van extra sponsorinkomsten. Bezoek Saled bij beursstand 215 en maak bovendien kans op een gratis 55” LED display.

Kom langs bij de beursstand van Saled en ontdek direct hoe uw organisatie kan besparen op energiekosten en meer inkomsten kan realiseren dankzij het aanschaffen van LED producten.

Laat Saled uw club sponsoren

Alleen tijdens de beurs is het 55” LED display verkrijgbaar voor een gereduceerd tarief. In ruil daarvoor biedt Saled aan om sponsor te worden van uw club. U kunt het LED display gebruiken om nieuws te tonen in combinatie met sponsorlogo’s en advertenties.

Hogere sponsorinkomsten dankzij LED boarding

Tijdens een wedstrijddag kunnen sponsorinkomsten worden verhoogd door LED boarding. Er ontstaat op die manier meer advertentieruimte dan op statische reclameborden. De advertenties kunnen immers vaker worden gerouleerd. Bovendien zullen interactie advertenties – zoals video’s – meer in het oog springen dan stilstaande beelden.

Interactief scorebord, op maat gemaakte én gebruiksvriendelijke software

Verander ieder statisch en eentonig scorebord in een interactief scorebord van Saled. Alle scoreborden worden geleverd met op maat gemaakte én gebruiksvriendelijk software. Hierdoor kan iedereen het scorebord eenvoudig bedienen. Op het scorebord kunnen onder meer video’s worden afgespeeld. Bepaalde gebeurtenissen tijdens een wedstrijd kunnen worden weergeven, zoals: rode/gele kaarten, doelpunten, wissels enzovoort. Daarnaast is het mogelijk om advertenties van sponsoren te vertonen.

Businesscase: “55” LED display, terugverdientijd & ROI”

Bij beursstand 215 zal tijdens de Nationale Sport Vakbeurs een businesscase te zien zijn waarin de kosten voor het LED display ruim binnen een jaar zijn terugverdiend. In deze case wordt uitgegaan van een levensduur van vijf jaar. In deze periode wordt een ROI gerealiseerd van 800%. Wilt u meer informatie over deze businesscase? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek Saled bij beursstand 215 op 14 en 15 november a.s.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]