Actueel

Saled voorziet Duijvelaar Pompen van meer dan 700 LED lampen

Onlangs zijn meer dan 700 Saled LED lampen geïnstalleerd bij Duijvelaar Pompen. Het bedrijf uit Alphen aan den Rijn laat weten veel waarde te hechten aan het milieu en energiebesparing. Het vervangen van de conventionele verlichting zorgt dat de uitstoot van afvalstoffen wordt gereduceerd. Daarnaast verwacht Duijvelaar Pompen een forse energiebesparing te realiseren.

Binnen een dag tijd zijn in verschillende ruimtes maar liefst 745 conventionele lampen vervangen door LED verlichting. Volgens de berekeningen zal er hierdoor jaarlijks 88.849 kWh bespaard worden.

Daling uitstoot afvalstoffen

Het energieverbruik zal dalen en dat brengt een aantal voordelen met zich mee. Eén van deze voordelen is de reductie van afvalstoffen. Naar verwachting zullen de uitstoot van zwavel en CO2 respectievelijk gaan dalen met 37.761 gram en 50.289 kilogram per jaar.

Korte terugverdientijd

Door de hoge jaarlijkse energiebesparing ontstaat er een korte terugverdientijd. Uitgaande van een gemiddeld energieverbruik zal het totale investeringsbedrag binnen twee jaar en acht maanden zijn terugverdiend. Duijvelaar pompen geeft aan zeer tevreden zijn met de heldere, egale verlichting en hoopt in de toekomst nog meer te kunnen bijdragen aan een schoner milieu.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]