Actueel

Saled voorziet Brandweer Twente van duurzame LED verlichting

Medio januari is alle conventionele verlichting in de sporthal van Brandweer Twente vervangen door LED verlichting. Dit zal gaan zorgen voor een forse energiebesparing. Door het verlagen van het energieverbruik zal er ook een reductie van de CO2-uitstoot van het pand plaatsvinden.

Er zijn maar liefst 72 stuks TL-buizen vervangen door LED Tubes van het type 150cm 30W 4000K. De energiebesparing kan oplopen tot 50% ten opzichte van conventionele verlichting. Het verminderde stroomverbruik zal zorgen voor een flinke CO2-reductie.

Totstandkoming

Brandweer Twente en Saled troffen elkaar eerder op de Elektrobeurs te Hardenberg. Het goede gevoel dat beide partijen overhielden aan deze eerste ontmoeting heeft uiteindelijk geresulteerd in een vruchtbare samenwerking.

Lichtkwaliteit

De LED Tubes zorgen ervoor dat de kwaliteit van het licht beter wordt. LED verlichting geeft namelijk 360 graden licht, waardoor er minder slecht verlichte plekken in een ruimte ontstaan. Naar men hoopt zal dit het risico op ongelukken tijdens activiteiten in de sporthal terugbrengen.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]