Actueel

Ontmoet Saled op Dag van de Openbare Ruimte in Brussel

Op 1 en 2 februari vindt de Dag van de Openbare Ruimte plaats in Brussels Expo in België. De Dag van de Openbare Ruimte is het jaarlijkse ontmoetingsmoment voor iedereen die werkzaam is binnen het werkveld openbare ruimte. Tijdens de beurs presenteren wij onze gloednieuwe beursstand. U kunt ons vinden bij standnummer 1.82. Wij zien u graag tegemoet!

De beurs biedt een uitstekende mogelijkheid om kennis op te doen van nieuwe ontwikkelingen, te netwerken met collega’s en contacten te leggen met exposanten op het gebied van openbare ruimte. Het uitstekend bezochte evenement wordt jaarlijks ook georganiseerd in september in Nederland.

Toegang tot de beurs is gratis. U dient zich wel vooraf te registreren.

logo-dag-van-de-openbare-ruimte-brussel-2017-saled

 

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]