LED Veldverlichting

Hoogwaardige
veldverlichting

Saled is leverancier van hoogwaardige LED verlichting voor sportvelden. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Onze veldverlichting bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Bent u ook geïnteresseerd in de producten van Saled voor uw sportveld? Neem dan gerust contact op.

LED veldverlichting

Overstappen op
Saled veldverlichting

Het is van belang om tijdens een wedstrijd of training geen last te hebben van de verlichting op het veld. Optimale lichtbeleving voorkomt ongelukken en zorgt voor de beste sportprestaties. Schaduw en verblinding zijn dan niet gewenst. Sporters, toeschouwers en naastgelegen (sport)clubs hebben nergens last van.

Hoe ook uw sportclub
kan besparen

Afgezien van het mooie lichtbeeld hebben LED lampen een veel langere levensduur. Ze zijn daarom vele malen goedkoper in onderhoud. De korte terugverdientijd en enorme energiebesparing van LED oplossingen, die vaak ruim 65% zuiniger zijn, maken dat haast geen enkel sportveld meer achterwege kan blijven bij een overstap naar LED. Tot slot is de LED verlichting voor meer dan 99% recyclebaar.

LED veldverlichting

De voordelen

Stap over op LED verlichting van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED lampen kennen vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat de sportclub waar zij sporten een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als sportclub kunt u aan uw leden kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoorde stappen zet.

Ontdek hoeveel u kunt
gaan besparen!

Benieuwd hoeveel u kunt besparen wanneer u overstapt naar LED verlichting? Laat uw gegevens achter en ontdek het direct.

"

Wij besparen jaarlijks tot wel 65% energie.”

Gemeente Heerlen

Bespaar met de LED verlichting van Saled op uw energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. Win-win!

Ook substantieel besparen op uw
energie- en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

[fc id='2'][/fc]