Actueel

Saled zorgt voor LED verlichting in autoshowroom Citroën Emerpark Hilversum

De autoshowroom van Citroën Emerpark Hilversum heeft in augustus een transformatie ondergaan. Saled heeft namelijk de conventionele verlichting in de showruim verruild voor 24 LED schotels van 155 watt. De LED schotels zijn niet alleen energiebesparend, maar verspreiden het licht dusdanig goed dat de showmodellen beter naar voren komen.

Steeds meer autoshowrooms kiezen ervoor om te investeren in goede LED verlichting. Via PGA Nederland komen veel van deze bedrijven bij Saled terecht, ook Citroën Emerpark Hilversum is onderdeel van PGA Nederland. Het investeren in LED verlichting is niet alleen energiebesparend, maar heeft ook een korte terugverdientijd, een langere levensduur en een goede lichtkwaliteit.

Showroom duurzaam verlicht

Een showroom heeft al gauw een grote oppervlakte om te verlichten. De showroom van Citroën Emerpark Hilversum werd voorheen verlicht door 24 klokarmaturen met 250 watt gasdamp lampen. Door de LED schotels van 155 watt bespaart Citroën Emerpark Hilversum ruim 11357 kWh energie per jaar. Dat is een afname van ongeveer 52% Deze daling in het stroomverbruik zorgt voor een CO2-reductie van jaarlijks 6.428 kilogram en dit alles draagt bij aan een terugverdientijd van vier jaar.

Lichtkwaliteit

Het kopen van een auto is geen alledaagse bezigheid. Eén van de belangrijkste punten is natuurlijk de kleur van de auto. Door de LED schotels wordt het licht in de showroom gelijkmatig verdeeld. De positie van de auto in de showroom maakt qua verlichting niet meer uit. De kleur van de auto zal op alle plekken in de showroom goed naar voren komen. De lichtkwaliteit zal de verkoop van de auto´s daardoor bevorderen.

Wilt u ook uw showroom beter verlichten?

Wilt u de producten in uw showruim beter naar voren doen laten komen? Saled voorziet u graag van meer informatie via een vrijblijvend eerste gesprek inclusief persoonlijke besparingsberekening. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]