Wederom Saled LED verlichting voor Hyundai Wittenberg en Honda de Bois

Onlangs heeft Saled opnieuw een vestiging van Hyundai dealer Wittenberg en Honda de Bois mogen voorzien van LED verlichting. In augustus 2017 liet de officiële Hyundai dealer de vestiging in Amersfoort voorzien van Saled LED verlichting. Dit heeft gezorgd voor een daling in het energieverbruik, een reductie van de CO2-uitstoot en een betere lichtopbrengst. Al deze voordelen hebben ertoe geleid dat nu ook in de Utrechtse vestigingen Saled LED verlichting is geïnstalleerd.

Binnen slechts 2 dagen tijd zijn 60 LED Tubes van 22W geïnstalleerd. Hyundai Witenberg en Honda de Bois geven aan zeer tevreden te zijn met de verhoogde lichtopbrengst. Daarnaast gaan de Honda en Hyundai dealers uit Utrecht profiteren van een aantal andere voordelen.

Besparen op energiekosten
De 60 conventionele lichtbronnen die vervangen zijn, hadden individueel een vermogen van 58W. Zij zijn vervangen door Saled LED Tubes met een vermogen van 22W. Hyundai weet hierdoor een jaarlijkse energiebesparing te realiseren van naar schatting 9360 kWh. Het investeringsbedrag zal op basis van deze gegevens binnen circa 2 jaar zijn terugverdiend.

Verbetering van het milieu
Afvalstoffen, zoals zwavel en CO2, hebben een slechte invloed op de staat van het milieu. Door de energiebesparing zullen de zwavel- en CO2-uitstoot van het bedrijfspand aan de Landzigt worden gereduceerd met respectievelijk 3978 gr. en 5298 kg per jaar. Hyundai Wittenberg en Honda de Bois geven aan zeer content te zijn met deze bijdrage aan het verbeteren van het milieu.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
 
[]
1 Step 1

Bel mij terug

Vul het onderstaande formulier in en u wordt teruggebeld door één van onze medewerkers:
OrganisatieOrganisatie
AanhefAanhef
Uw naamUw naam
TelefoonnummerHoe kunnen we u bereiken?
TijdstipWanneer kunnen we u het beste bereiken?
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right