VHD kiest ook bij nieuwe locatie voor LED verlichting van Saled

Saled heeft opnieuw het in Deventer gevestigde VHD mogen voorzien van duurzame verlichting. De alarmcentrale is bezig met de verbouwing van een nieuw kantoorpand en heeft vanwege de positieve ervaringen met de in 2013 geleverde verlichting opnieuw gekozen voor LED van Saled.

Duurzame investering snel terugverdiend
In en om het nieuwe pand in Deventer, met kantoren verdeeld over vier verdiepingen, zijn verschillende oude TL-lampen, plafonnières en andere conventionele lampen vervangen door nieuwe duurzame LED-oplossingen. Deze vervanging zorgt voor een besparing van 122.712 kilowattuur energie per jaar. Daarnaast is de CO2-reductie naar verwachting jaarlijks 69455 kg. De reductie van zwaveluitstoot is begroot op 52152 gram per jaar. De vervanging van de conventionele verlichting door nieuwe LED zorgt voor hoge besparingen, waarmee de investering in minder dan drie jaar terugverdiend zal zijn.

VHD kiest bewust
VHD heeft deze duurzame investering bewust gedaan. De eerdere positieve ervaringen, het duurzaamheidsaspect, de besparingen op de energierekening en de afname van uitstoot van schadelijke stoffen zijn allen positief.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?
Neem direct contact op voor de mogelijkheden!

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
[]
1 Step 1

Bel mij terug

Vul het onderstaande formulier in en u wordt teruggebeld door één van onze medewerkers:
AanhefAanhef
TijdstipWanneer kunnen we u het beste bereiken?
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right