Saled voorziet Duijvelaar Pompen van meer dan 700 LED lampen

Onlangs zijn meer dan 700 Saled LED lampen geïnstalleerd bij Duijvelaar Pompen. Het bedrijf uit Alphen aan den Rijn laat weten veel waarde te hechten aan het milieu en energiebesparing. Het vervangen van de conventionele verlichting zorgt dat de uitstoot van afvalstoffen wordt gereduceerd. Daarnaast verwacht Duijvelaar Pompen een forse energiebesparing te realiseren.

Binnen een dag tijd zijn in verschillende ruimtes maar liefst 745 conventionele lampen vervangen door LED verlichting. Volgens de berekeningen zal er hierdoor jaarlijks 88.849 kWh bespaard worden.

Daling uitstoot afvalstoffen
Het energieverbruik zal dalen en dat brengt een aantal voordelen met zich mee. Eén van deze voordelen is de reductie van afvalstoffen. Naar verwachting zullen de uitstoot van zwavel en CO2 respectievelijk gaan dalen met 37.761 gr. en 50.289 kg per jaar.

Korte terugverdientijd
Door de hoge jaarlijkse energiebesparing ontstaat er een korte terugverdientijd. Uitgaande van een gemiddeld energieverbruik zal het totale investeringsbedrag binnen 2 jaar en 8 maanden zijn terugverdiend. Duijvelaar pompen geeft aan zeer tevreden zijn met de heldere, egale verlichting en hoopt in de toekomst nog meer te kunnen bijdragen aan een schoner milieu.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?
Neem contact op voor de mogelijkheden!

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
[]
1 Step 1

Bel mij terug

Vul het onderstaande formulier in en u wordt teruggebeld door één van onze medewerkers:
AanhefAanhef
TijdstipWanneer kunnen we u het beste bereiken?
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right