Saled verduurzaamt opnieuw twee kantoorpanden Brivec

In het verleden zijn meerdere panden van Brivec B.V. compleet voorzien van LED verlichting. Brivec heeft eind 2018 besloten om nog twee panden te voorzien van LED, voor de locaties Harderwijk en Oosterwolde. Deze keus werd gemaakt na de positieve ervaringen van de voorgaande installatie van LED verlichting door Saled.

Investeringen snel terugverdiend
In de kantoren in Harderwijk, verdeeld over vijf verdiepingen, zijn in totaal 516 items vervangen. Op deze locatie levert dat een besparing van 61.157 kilowattuur per jaar op. In Oosterwolde zijn naast de kantoren ook de buitenverlichting en het parkeerdek voorzien van LED verlichting. De in totaal 745 nieuwe lichtbronnen leveren een besparing van 59.104 kilowattuur per jaar op. De vervanging van de conventionele verlichting door LED zorgt voor hoge besparingen, de investeringen zullen daardoor in respectievelijk 2,8 en 3,2 jaar zijn terugverdiend.

Brivec is zeer content
Vastgoed ontwikkelaar en -belegger Brivec is erg te spreken over de kwaliteit en de positieve ervaringen van de eerdere vervangingen in de vestigingen Brivec Leusden en Groningen.

Ook verduurzamen met LED verlichting van Saled?
Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op:

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
[]
1 Step 1

Bel mij terug

Vul het onderstaande formulier in en u wordt teruggebeld door één van onze medewerkers:
AanhefAanhef
TijdstipWanneer kunnen we u het beste bereiken?
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right