Saled Safety Solutions

Innovatieve veiligheidsoplossingen

Saled Safety Solutions ontzorgt u volledig op het gebied van nood- en vluchtwegverlichting, vluchtwegen en ontruimingsplannen. Daarnaast verzorgen wij ook een volledige (brand)preventiecheck, geven we deskundig advies en organiseren wij trainingen.

Saled Safety Solutions levert voor iedere organisatie veiligheidsoplossingen op maat. Wij komen bij u langs op locatie en bekijken samen wat de beste veiligheidsoplossingen zijn voor uw organisatie. Naast een jaarlijkse preventiecheck bieden wij ook onderhoudscontracten voor de LED verlichting aan.

Graag direct contact
met Saled Safety Solutions?

Ons aanbod

Preventiecheck

Een preventiecheck is een belangrijk onderdeel van de veiligheid binnen uw organisatie. Tijdens een preventiecheck kijken we naar verschillende zaken. De resultaten van deze inspectie bundelen we in een rapportage. Hierin worden ook de aanbevelingen en offertes meegenomen.

Wij controleren onder andere de volgende zaken:

Noodverlichting

Noodverlichting is een cruciaal onderdeel wanneer er een stroomstoring of brand ontstaat in uw organisatie. Het is dan noodzakelijk dat iedereen snel en veilig het gebouw kan verlaten zonder verwarring en desoriëntatie. Noodverlichting helpt paniek te voorkomen en verkleint de veiligheidsrisico’s.

Noodverlichting is een LED armatuur met een onafhankelijke stroomvoorziening. Dit betekent dat bij stroomuitval deze verlichting gaat branden via een eigen batterij. Zo kan u in noodsituaties altijd de uitgang vinden. Noodverlichting hoeft niet 24 uur per dag aan te staan. Saled biedt u een breed assortiment aan betrouwbare LED noodverlichting, waaronder opbouw en inbouw modellen. Op onze noodverlichting zit een garantie van vijf jaar. Onderstaande producten zijn onder andere beschikbaar als noodverlichting: 

  • LED Plafonnière;
  • LED Armatuur IP65;
  • LED Panel Lights;
  • LED Galerij- en Portiekverlichting type Dinand;
  • LED Ring.

Vluchtwegverlichting

Vluchtwegverlichting zorgt ervoor dat alle vluchtwegen duidelijk zichtbaar zijn bij stroomuitval of brand. Tevens zorgt vluchtwegverlichting ervoor dat alle obstakels van de vluchtroute goed zichtbaar zijn.

De vluchtroute wordt aangeduid door de pictogrammen die de LED vluchtwegarmaturen laten zien (links, rechts en rechtdoor). Vluchtwegverlichting moet 24 uur per dag en 7 dagen per week aan staan. De LED verlichting die Saled bij u installeert, verbruikt slechts 3 watt. Zo blijft uw verbruik laag. De accu van de vluchtwegverlichting gaat 5 jaar mee.  U krijgt tevens 5 jaar garantie op zowel de vluchtwegverlichting als de accu.

Bij de vluchtwegverlichting is een zelftest geïmplementeerd. Deze zelftest laat zien of de vluchtwegverlichting nog werkende is. Daarnaast levert Saled één model vluchtwegverlichting met de verschillende looprichtingen. Op deze manier hoeft bij veranderingen in de vluchtroute niet het gehele armatuur vervangen te worden, maar slechts de looprichting op de verlichting. Zo is het voordeliger om eventuele wijzigingen in de vluchtroute aan te brengen.

Vraag nu uw offerte aan

Ontdek alle voordelen van een preventiecheck van Saled Safety Solutions en wat dit voor uw bedrijf kan betekenen!

IVECO Schouten

“Zeer te spreken over de service van Saled.”

IVECO Schouten is volledig voorzien van Led verlichting van Saled

Waarom Safety
Solutions?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Ook uw bedrijf veilig(er) maken met onze complete veiligheidsoplossingen?

Neem dan contact op met Saled Safety Solutions. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?
[fc id='2'][/fc]