Met Quality Light As A Service stapt uw school kosteloos over op duurzame LED verlichting

In samenwerking met de Onderwijs Inkoop Groep

Bekijk direct hoe Saled te werk gaat:

Quality Light As A Service

Klaas van Saled heeft een unieke manier gevonden om scholen in Nederland te verduurzamen. Klaas noemt het Quality Light As A Service. 8 jaar lang neemt Klaas de complete zorg voor de verlichting uit handen van de scholen. Klaas heeft LED verlichting in alle verschillende soorten en maten. Voor iedere conventionele lamp die in school te vinden is heeft Klaas een passend LED alternatief.

Klaas wordt volledig betaald vanuit de besparingen op energie- en vervangingskosten

Klaas zorgt ervoor dat scholen 8 jaar lang geen omkijken meer hebben naar verlichting. Klaas zorgt voor montage, onderhoud, service en garantie. En dat alles terwijl er voor de complete vervanging geen dure investering vooraf benodigd is. Vanuit de besparingen op energie- en vervangingskosten wordt Klaas namelijk kosteloos aan het werk gezet. 

Hou als school geld over voor leuke dingen zoals speeltoestellen, nieuwe schoolspullen en toffe leraren!

Een deel van de besparingen gaat maandelijks naar Klaas voor bewezen diensten, maar ook de school houdt er nog een leuk bedrag aan over. Zo kan de school meer geld besteden aan dingen zoals coole speeltoestellen, nieuwe schoolspullen en toffe leraren!

Bespaar op de energierekening en draag bij aan een schoner milieu

Duurzaamheid en besparen worden voor scholen steeds belangrijkere onderwerpen. Met LED oplossingen van Saled bespaar je als school flink op de energierekening en wordt er bijgedragen aan een schoner milieu. LED verlichting verbruikt tot 65% minder energie! Daarnaast wordt ook de uitstoot van zwavel en CO2 drastisch gereduceerd. Wanneer er ‘slim geschakeld’ wordt met LED verlichting kan dit zelfs oplopen tot besparingen van maar liefst 80%!

Zowel leerlingen als leraren kunnen zich beter focussen met Saled LED verlichting

Met LED verlichting wordt de lichtbeleving in scholen flink verbeterd. LED heeft namelijk, in tegenstelling tot conventionele verlichting, geen flikkeringen. Dit zorgt voor een veel rustiger beeld voor de ogen, wat betekent dat zowel leerlingen als leraren zich beter kunnen focussen. 

Met Saled LED verlichting worden gevaarlijke situaties voorkomen

LED wordt bij lange na niet zo warm als conventionele verlichting. Hierdoor worden gevaarlijke situaties voorkomen en stijgt de temperatuur in lokalen niet tot extreme hoogten in de zomermaanden. Dit is fijn voor zowel de leerlingen als de leraren.

Saled leverde al LED verlichting aan de volgende scholen:

Waarom LED verlichting van Saled?

“We hebben eerst een proef gedaan met LED verlichting op basisschool ‘CBS De Brug’ in Harderwijk. Deze proef is erg goed bevallen, omdat we merkten dat er geen ‘flikkering’ meer was zoals bij de conventionele verlichting, wat veel prettiger is. Daarnaast waren de kinderen merkbaar rustiger geworden in de klas.”

“Ik stond versteld van duidelijke verbetering van het licht in onze kinderopvang. Dankzij de LED oplossingen van Saled zit iedereen er stralend bij en kunnen we weer jaren vooruit.”

Geïnteresseerd in Quality Light As A Service voor uw school?

Vul het formulier in en vraag vrijblijvend de digitale business case aan!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

 

Liever direct contact? Bel onderstaand nummer of dien een terugbelverzoek in.