Project

VCO Harderwijk-Hierden

Elf christelijke basisscholen van stichting VCO Harderwijk-Hierden zijn door Saled in 2019 compleet voorzien van LED verlichting.

Willem Waterweg is financieel directeur van deze stichting en is erg tevreden met het resultaat. Hij zegt; ‘’We hebben eerst een proef gedaan met LED verlichting op basisschool ‘CBS De Brug’ in Harderwijk. Deze proef is erg goed bevallen, omdat we merkten dat er geen ‘flikkering’ meer was zoals bij de conventionele verlichting, wat veel prettiger is. Daarnaast waren de kinderen merkbaar rustiger geworden in de klas.’’ Deze voordelen samen met het duurzame aspect en de kostenbesparing heeft de stichting doen besluiten om alle elf de scholen te voorzien van LED verlichting.

De installatie van LED verlichting op deze elf scholen zorgt voor een totale kilowattuur besparing die gelijk staat aan het verbruik van 84 huishoudens van vier personen op jaarbasis. Daarnaast geeft dit een CO2-uitstoot vermindering van 199.319 Kg per jaar. Door de installatie van deze LED verlichting zal in totaal fors worden bespaard. Deze besparing zorgt ervoor dat de investering met 3.2 jaar is terugverdiend. Terwijl de scholen daarbij vijf jaar garantie, service en onderhoud krijgen op de LED verlichting van Saled.

Een duurzame én kostenbesparende ingreep!

Bekijk dit project

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]