Project

Jumbo Van der Schouw

Saled plaatst nieuwe led winkelverlichting bij Jumbo Slagharen

Jumbo Van der Schouw uit Slagharen heeft medio juli 2019 de supermarkt in Slagharen geheel laten voorzien van energie zuinige en speciale LED verlichting. In totaal zijn er 329 nieuwe LED oplossingen geïnstalleerd door het installatie team van Saled waaronder LED tubes en speciale LED railspots voor versproducten.

Return on Investment
Het vervangen van conventionele verlichting door LED-verlichting zorgt voor een forse besparing op de energierekening. Zo wordt er met de geïnstalleerde LED oplossingen van Saled ruim 60% bespaard op de energierekening. Dat is op jaarbasis 50.459 kWh per jaar. Daarnaast wordt de uitstoot van CO2 en zwavel ook nog flink verlaagd, respectievelijk met 28.560 kg. en 21.445. De investering in LED verlichting wordt naar verwachting binnen 3,5 jaar volledig terugverdiend.

Van der Schouw kiest bewust voor Saled
Eigenaar Ronald van der Schouw is erg tevreden: “Al geruime tijd waren we ons aan het oriënteren op het vervangen van onze bestaande verlichting door ledverlichting. Daarbij hebben wij verschillende winkels bekeken die voorzien zijn van ledverlichting, alleen bij geen enkele hadden we het gevoel van: ja, dat is het! Vervolgens kwamen we via het Vakcentrum met Saled uit Bunschoten Spakenburg in contact. Na de inzet van Saled is het resultaat nog mooier en het energieverbruik fors gedaald.”

Bekijk dit project

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]