Project

Gemeente Zuidplas

led straatverlichting

Verduurzaming is een hot topic binnen alle gemeenten in Nederland, zo ook bij de gemeente Zuidplas. De afgelopen jaren verving de gemeente al veel straatverlichting door LED straatverlichting van Saled. Hiermee zet de gemeente grote stappen richting een duurzame leefomgeving voor haar inwoners.

In 2019 en begin 2021 verving de gemeente Zuidplas al een groot gedeelte van de openbare verlichting voor LED straatverlichting. Dit keer waren diverse straten in Moordrecht en Nieuwerkerk aan den IJssel aan de beurt. In Moordrecht werden ca. 250 INDO AIR 1 en AIR 2 armaturen geplaatst. Binnenkort zal Nieuwerkerk aan den IJssel verduurzaamd worden met ca. 525 stuks. Eén van de belangrijkste voordelen voor de gemeente Zuidplas is de enorme energiebesparing tot wel 65%.

LED straatverlichting: INDO AIR 1 en AIR 2

De gemeente koos voor INDO AIR 1 en AIR 2 armaturen van Saled. Deze armaturen beschikken over de unieke Direct Drive Technologie. Deze technologie elimineert het belang van een driver; het meest slijtgevoelige element van een armatuur. Door deze technologie behaalt het armatuur een extra lange levensduur en beschikt het armatuur over maar liefst 230.000 branduren. Een ander voordeel is dat de INDO armaturen een extreem lage inschakelstroom hebben. Hierdoor voldoet het armatuur aan veel meer veiligheidseisen en is er minder onderhoud nodig. Hiernaast zit er 10 jaar garantie zit op alle INDO armaturen van Saled. Dit kan gegarandeerd worden doordat de Direct Drive Technologie al ruim 10 jaar bestaat en de ervaringen uiterst positief zijn.

Bekijk dit project

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]