Project

Gemeente Goirle

INDO plaatoplossingen

Een duurzame leefomgeving creëren, dat is een belangrijk doelstelling van de gemeente Goirle. De gemeente heeft als doelstelling om in 2050 een CO₂-arme gemeente te zijn met 80% minder CO₂-uitstoot dan in 2014. De belangrijkste winst zit hem daar in de eerste plaats in het terugdringen van het verbruik van energie. De overstap naar de INDO plaatoplossingen van Saled is hierin al een stap in de goede richting.

De gemeente kwam bij Saled met de vraag om een duurzame oplossing te ontwikkelen voor hun Metronomis armaturen. De huidige armaturen waren eigenlijk nog niet aan vervanging toe. Saled beschikt over INDO plaatoplossingen die passen in de bestaande Metronomis armaturen. Op deze manier kan de gemeente hun huidige armaturen behouden, wat veel kosten bespaart. Na een succesvolle testperiode mocht Saled 140 plaatoplossingen leveren aan de gemeente.

INDO plaatoplossingen met Direct Drive 

De INDO plaatoplossingen beschikken over de Direct Drive® technologie. Dit is een LED verlichtingstechnologie die ontworpen is om de betrouwbaarheid en levensduur van een plaatoplossing aanzienlijk te verbeteren. Waardoor deze verbetering mogelijk is? Het meest slijtgevoelige element is verwijderd: de driver. Een LED driver is een groot component dat erg warm kan worden, ongeveer 30° tot 40° warmer dan de omgevingstemperatuur. Dit component is vaak al na enige jaren toe aan vervanging, terwijl de lichtbron zelf nog veel langer mee kan. Door de LED driver te verwijderen wordt de betrouwbaarheid en de levensduur fors verhoogd. 

Bekijk dit project

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]