Project

Gemeente Alphen aan den Rijn

LED plaatoplossingen

Gemeente Alphen aan den Rijn heeft verschillende armaturen in het Stadshart laten ombouwen naar LED verlichting. De Zuid-Hollandse gemeente is al enige tijd bezig met het verduurzamen van de openbare ruimte. Saled was al eerder betrokken bij het leveren van de juiste LED verlichting en mocht nu opnieuw leveren. Dit keer ging het om LED plaatoplossingen

De gemeente beschikt over ruim 80 conventionele Philips Harmony armaturen in het Stadshart. In samenwerking met de gemeente ontwikkelde Saled een INDO LED plaatoplossing voor dit specifieke armatuur. Er kwam een oplossing tot stand die in drie verschillende harmony armaturen past. In de toekomst kan Saled dit specifieke product dus ook inzetten in andere gemeenten. De nieuwe LED plaatoplossing beschikt ook over een dimregime, waardoor de gemeente jaarlijks nog meer kan besparen. 

INDO LED plaatoplossingen 

INDO heeft naast complete armaturen ook losse plaatoplossingen die in het huidige armatuur gemonteerd kunnen worden. Dit wordt ook wel retrofit genoemd. Hierbij blijft dus het huidige armatuur behouden en wordt alleen de verlichting vervangen. Op deze manier gaat de gemeente kapitaalvernietiging tegen. De INDO LED plaatoplossingen zijn er in verschillende formaten, maar mocht er een specifiek formaat nodig zijn dan is het mogelijk om deze te ontwikkelen. Net als bij de gemeente Alphen aan den Rijn.

Bekijk dit project

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]