Project

CNS De Triangel

LED verlichting van Saled in een klaslokaal van CNS De Triangel

In de lente van 2019 is basisschool CNS De triangel voorzien van geheel nieuwe LED verlichting van Saled. Het hele schoolbouw, maar liefst 36 ruimtes waaronder o.a. klaslokalen, gangen en de lerarenkamer zijn voorzien van verschillende duurzame LED oplossingen. De school kwam via de samenwerking met de Onderwijs Inkoop Groep, de organisatie die onderwijsinstellingen en kinderopvangen helpt met het realiseren van besparingen, uit bij Saled.

Meer dan 19000 kWh energiebesparing per jaar
Bij basisschool De Triangel is alle TL verlichting vervangen door Saled panel lights en LED tubes. Daarnaast zijn de downlighters, portiekarmaturen en vluchtwegarmaturen vervangen door LED varianten. Door de overstap naar LED bespaart De Triangel jaarlijks maar liefst 19162 kWh energie. Bovendien wordt de uitstoot van co2 en zwavel gereduceerd met maar liefst 10846 kg en 8144 gr respectievelijk. Naar schatting betaalt de investering zich in minder dan 4.5 jaar uit.

“Echt een aanrader!”
Directrice Klazien van der Vlist van basisschool De Triangel is zeer te spreken over de samenwerking met Saled: “Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering heb ik de samenwerking met medewerkers van firma Saled als zeer prettig ervaren. Ze zijn deskundig, leveren goede producten met een mooie uitstraling van het licht in de lokalen en zijn een betrouwbare partij die zijn afspraken nakomt! Echt een aanrader,” aldus van der Vlist.

Bekijk dit project

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]