Project

Gemeente Eindhoven

LED verlichting voor de openbare ruimte

De gemeente Eindhoven koos begin dit jaar, na een succesvolle testperiode, voor LED verlichting voor de openbare ruimte van Saled. Het gaat om 1046 LED lampen in totaal. Al jaren maakt de gemeente bewuste keuzes als het gaat om het verduurzamen van de openbare ruimte. LED leverancier Saled mocht hier een steentje aan bijdragen door de verouderde PL-L en PL-T verlichting te vervangen voor LED PS-L en LED PS-T verlichting.

Het was de eerste keer dat Saled LED verlichting voor de openbare ruimte mocht leveren aan de gemeente Eindhoven. Vooraf besprak Saled samen met de gemeente de mogelijkheden over het verduurzamen van het areaal. Om de gemeente vast het nieuwe lichtbeeld te laten beleven, leverde Saled verschillende testopstellingen. Na de testperiode gaf de gemeente aan erg tevreden te zijn en mocht Saled in totaal 1045 LED lampen leveren.

Veel armaturen in de gemeente verkeerden nog in goede staat, waardoor het niet nodig was deze te vervangen. Hierom koos de gemeente Eindhoven voor de duurzame retrofit oplossing. De conventionele PL-L en PL-T verlichting werd één-op-één vervangen door LED PS-L en LED PS-T verlichting, waardoor de bestaande armaturen behouden en verduurzaamd werden

Bekijk dit project

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]