Prijswinnaar 55” LED display bekend, kortingsactie verlengd tot 31 december

Op 14 en 15 november jl. vond wederom de Nationale Sport Vakbeurs plaats in Gorinchem. Bezoekers van de beursstand konden kennismaken met het complete LED assortiment van Saled Nederland. Tijdens de beurs konden bezoekers het LED display uit de businesscase aanschaffen met forse korting. Deze actie is verlengd tot 31 december a.s. Daarnaast konden bezoekers kans maken op een 55” LED display. Vandaag is het tijd om deze winnaar bekend te maken.

Saled helpt sportverenigingen al jaren om te verduurzamen door te besparen op energiekosten. Daarnaast weten sportclubs hogere sponsorinkomsten te realiseren dankzij slimme LED oplossingen van Saled, zoals LED scoreborden, LED Veldverlichting en LED displays.

Video: Saled tijdens de Nationale Sport Vakbeurs 2018

Prijswinnaar 55” LED display
Veel bestuurders van sportverenigingen hebben aangegeven gebruik te willen maken van de kortingsactie, indien zij niet de winnaar van het display zouden zijn. Voor Saled het bewijs dat in de businesscase goed duidelijk wordt gemaakt hoeveel sponsorinkomsten er extra gegeneerd kunnen worden, terwijl de terugverdientijd zeer kort blijft. Met groot genoegen mag Saled u mededelen dat de winnaar van het 55” LED display is:

V.V. Groot-Ammers

Verlenging kortingsactie
In de businesscase kwam al duidelijk naar voren dat er tijdens de beurs een speciale kortingsactie geldig was. Vanwege de besluitvorming binnen bepaalde verenigingen heeft Saled besloten om de actie te verlengen tot 31 december a.s. De actie luidt als volgt:

Saled biedt iedere sportvereniging het 55” LED display aan tegen een gereduceerd tarief, hierdoor ontvangt de sportclub een korting van €1.000,-. In ruil daarvoor mag Saled gedurende 6 jaar een aantal advertenties tonen op het LED display van de vereniging. Bij de meeste sportverenigingen geldt een terugverdientijd van minder dan 1 jaar.

Wilt u meer informatie over deze aanbieding?
Neem dan gerust contact met ons op:

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
[]
1 Step 1

Bel mij terug

Vul het onderstaande formulier in en u wordt teruggebeld door één van onze medewerkers:
AanhefAanhef
TijdstipWanneer kunnen we u het beste bereiken?
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right