Saled verzorgd nieuwe led verlichting voor autowasboulevard Zeist
Bel mij terug

‘Wallwashing’ is een Engelse term voor een lichttechniek die wordt gebruikt voor het verlichten van oppervlaktes. Zo worden LED wallwashers gebruikt voor het kleurrijk verlichten van gebouwen en andere objecten. Daarbij ziet men dat de LED wallwashers steeds vaker worden gebruikt in wasstraten. De onderstaande LED wallwasher kunt u gebruiken voor vrijwel ieder oppervlak.

Saled heeft voor vele objecten dé geschikte LED Wallwasher. Buiten dat onze verlichting een uitstekende lichtopbrengst heeft is het energieverbruik minimaal. Ten opzichte van conventionele wallwashers bespaart u met LED verlichting maar liefst 65% op energiekosten.

Direct contact of advies nodig?

Wij staan voor u klaar!

Rik Egberts
Verkoop Binnendienst

033 299 07 35

033 299 0735 Bel mij terug

Wallwasher in LED? Saled heeft een unieke oplossing!

LED Wallwashers
Wallwashers worden gebruikt om de mooiste lichtbelevingen te creëren. Met name objecten als musea, religieuze gebouwen, bomen, horecagevels en monumenten kunnen worden verlicht in de meest fantastische kleuren. LED wallwashers kunnen bovendien zorgen voor een energiebesparing tot wel 65% ten opzichte van conventionele wallwashers.

Carwash
Een specifiek voorbeeld van de perfecte omgeving voor een LED wallwasher is een carwash. Dit is niet alleen stijlvol, maar ook handig. Zo kunt u bijvoorbeeld een bepaalde kleur instellen per wasprogramma. Op die manier weten uw bezoekers precies wat voor wasprogramma zij zullen krijgen. U vindt meer informatie over de mogelijkheden voor uw wasstraat op onze pagina over carwashes.

Onze oplossing

Onze wallwasher is dé oplossing voor alle hierboven genoemde situaties. U kunt de prijzen van de LED wallwasher direct aanvragen.

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Actueel

Saled levert verlichting aan 500+ organisaties, waaronder:

Onze werkwijze bij de levering van LED wallwashers:

 

 

 

 

 

Prijslijst LED wallwashers

Benieuwd naar de prijzen van Saled LED Verlichting? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug