Zwembadverlichting Saled

Zwembadverlichting

Bel mij terug

Bent u op zoek naar LED verlichting voor uw zwembad? Saled levert retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen én complete LED armaturen.

Onze LED verlichting heeft niet alleen een lange levensduur, maar bespaart ook ruim 65% energiekosten. Door deze besparingen is de terugverdientijd van uw investering zeer kort.

Direct contact of advies nodig?

Wij staan voor u klaar!

Rik Egberts
Verkoop Binnendienst

033 299 07 35

033 299 0735 Bel mij terug
De voordelen van Saled:
 Deskundige accountmanagers en adviseurs
Minimaal 3 jaar garantie
Grote voorraad, korte levertijden
 Ervaren installatieteams
De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Saled zwembadverlichting

Voordelen van zwembad led verlichting

LED verlichting in uw zwembad heeft een aantal voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo geeft LED verlichting een veel helderder beeld, omdat het vrijwel niet trilt. Daarnaast zult u zien dat LED verlichting in uw zwembad een veel langere levensduur zal hebben, waardoor u flink zult besparen op onderhoudskosten. Tenslotte zorgt LED verlichting natuurlijk voor een fikse energiebesparing. Hierdoor ziet men vaak al een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

LED zwembadverlichting

Door de doorgaans relatief grote omvang van zwembaden, kan worden gesteld dat het verlichten van een zwembad een hele opgave is. Vaak ziet men bij conventionele verlichting dat bepaalde gebieden in een ruimte slecht of helemaal niet worden verlicht. Terwijl juist de verlichting in een zwembad grotendeels verantwoordelijk is voor de sfeer. LED verlichting zorgt voor 360 graden rondom licht. Hierdoor wordt de gehele ruimte uitstekend verlicht.

Korte terugverdientijd

Steeds meer zwembaden kiezen daarom voor het toepassen van LED verlichting in hun accommodatie. De lange levensduur en grote energiebesparing van LED oplossingen maken het aantrekkelijk om de huidige verlichting te vervangen. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Actueel

Saled levert verlichting aan 500+ organisaties, waaronder:

Onze werkwijze bij het leveren van verlichting voor uw zwembad:

 

 

 

 

 

Uitgelichte zwembadverlichting

LED High Bays
Saled biedt naast de standaard LED High Bay lamp met 3 jaar garantie ook een platte LED Highbay ‘Schotel’ met 5 jaar garantie. De platte LED highbay is de ideale oplossing voor productiehallen en hoge bedrijfsruimten.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Panel Lights
Dé LED oplossing voor een nieuw plafond of ter vervanging van de conventionele armaturen met TL buizen in het systeemplafond. De panels zijn ultra dun, eenvoudig te plaatsen, en maken stoffige of vieze lamellen verleden tijd.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Tubes
Vervang uw TL-verlichting 1-op-1 door energiezuinige LED tubes met zeer lange levensduur en hoge lumen output. Met de interne driver van de LED tube kunt u de (E)VSA in het armatuur uitschakelen en nog meer energie besparen.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Nood-/Vluchtwegarmaturen
Saled levert verschillende types nood- en vluchtwegverlichting, zowel in- als opbouw. De kwalitatief hoogwaardige LED's zorgen voor duidelijke en veilige vluchtwegverlichting. Alle varianten zijn uitgerust met een zelftestfunctie en 3-uurs accu's.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Downlighters
Voor in een nieuw of bestaand plafond is de LED downlighter de ideale energiezuinige oplossing. Saled levert zowel SMD LED als COB LED downlighters. Ook voor verstelbare en zeer platte downlighters kunt u bij ons terecht.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

Prijslijst verlichting voor uw zwembad

Benieuwd naar de prijzen van Saled LED Verlichting? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug