Bespaar ruim 50% op de energiekosten van uw recreatiepark met LED verlichting!

Benieuwd wat u kunt besparen?

In samenwerking met Van Hees Infra Techniek 
Saled is de voorkeursleverancier van Van Hees Infra Techniek omdat Saled totaaloplossingen biedt voor zowel binnen- als buitenverlichting, van LED retrofit tot nieuwe LED armaturen. Daarnaast biedt Saled de klant montage en gegarandeerde service en garantie.

Volgens Van Hees Infra Techniek: “een betrouwbare partner voor kwalitatieve, duurzame totaaloplossingen op het gebied van verlichting”.  

LED verlichting voor recreatieparken

Saled is dé leverancier van hoogwaardige LED binnen- en buitenverlichting voor de recreatiebranche. Wij leveren zowel compleet nieuwe LED armaturen als retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen. Om uw verlichting CE-gecertificeerd te verduurzamen zijn retrofit lichtbronnen bijvoorbeeld een goede tussenoplossing wanneer uw huidige conventionele armaturen nog relatief jong zijn. Al onze verlichting is voorzien van de meest recente veiligheids- en kwaliteitskeurmerken. Wij van Saled ontzorgen u vanaf de opname tot aan de installatie. 

Met de LED oplossingen van Saled bespaart u ruim 50% op de energiekosten van uw recreatiepark

Zegt u zelf, investeren in het verbeteren van uw recreatiepark doet u toch liever dan onnodig te veel betalen aan energiekosten? Onze zeer zuinige verlichting voor zowel binnen als buiten resulteert in een substantiële besparing van 50% op de energiekosten van het recreatiepark. Deze besparing kan bijvoorbeeld zinvol geïnvesteerd worden in het verbeteren van de faciliteiten om het recreatiepark zo naar een hoger niveau te tillen. Dit stemt ongetwijfeld tot tevredenheid van uw gasten. 

Bespaar aanzienlijk op vervangingskosten en voorkom de nodige overlast

Naast de energiekosten bespaart u ook aanzienlijk op de vervangingskosten van de verlichting op uw recreatiepark. De LED retrofit lampen van Saled gaan gemiddeld genomen namelijk 4 maal langer mee dan (uw huidige) conventionele verlichting. Daarnaast staan de LED armaturen voor binnen garant voor ongeveer 50.000 branduren en de LED armaturen voor buiten zelfs voor 140.000 branduren. Naast de besparing voorkomt de duurzaamheid van de producten de nodige overlast van frequente vervangingswerkzaamheden op en rond het recreatiepark. 

Overstappen op LED een te grote investering voor uw recreatiepark? Nee hoor

Steeds meer recreatieparken kiezen voor het toepassen van LED verlichting vanwege de besparing op energie- en vervangingskosten en de korte terugverdientijd. Daarnaast komt u dankzij de aanschaf van diverse LED oplossingen van Saled ook in aanmerking voor de Energie-investeringsaftrek (EIA). Dit maakt het overstappen op de LED oplossingen van Saled géén grote investering. 

Een betere wereld begint bij uw recreatiepark

Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Met de LED oplossingen van Saled doet u dit zeker, u draagt bij aan een beter milieu. Aan uw gasten kunt u kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt. Dit kan tegenwoordig net dát verschil maken in de vraag of de consument bij u komt kamperen of toch kiest voor het naastgelegen recreatiepark. 

Saled leverde al LED verlichting aan de volgende recreatieparken:

Waarom ook op uw recreatiepark LED verlichting van Saled?

Wij waren opzoek naar een duurzame lichtoplossing voor de ruim 150 armaturen op onze camping De Beerze Bulten. Via een collega van ons zijn wij in contact gekomen met Saled die duurzame LED Retrofit lampen hebben voor conventionele armaturen. Een groot voordeel van deze lampen is dat ze ook leverbaar zijn in de lichtkleur 2200 Kelvin en dit past goed bij de uitstraling van onze camping. Daarnaast zorgt het direct voor energiebesparing en minder onderhoud door de veel langere levensduur dan de conventionele lampen. Wij zijn zeer tevreden met het lichtresultaat en de samenwerking met Saled bij het verduurzamen van de verlichting op onze camping.

We vinden het belangrijk om daar waar mogelijk ons recreatiepark te verduurzamen. Omdat de armaturen nog jong waren hebben we in eerste instantie gekozen om de lampen te verduurzamen met Saled LED Retrofit lampen. We hebben bewust gekozen voor Saled, een betrouwbare leverancier uit de buurt met een mooie productenlijn. Het contact is van begin tot eind in alle opzichten als prettig ervaren en het eindresultaat is mooi geworden. Ik zal Saled zeer beslist aanbevelen bij andere collega’s.

Met uw recreatiepark substantieel besparen op energie- en vervangingskosten?

           Vul vandaag nog het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting binnen uw organisatie.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

 

Liever direct contact? Bel onderstaand nummer of dien een terugbelverzoek in.