LED verlichting voor
Recreatieparken

Hoogwaardige LED verlichting

Saled is leverancier van hoogwaardige LED verlichting voor recreatieparken. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Onze verlichting voor recreatieparken bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Bent u ook geïnteresseerd in de producten van Saled voor uw recreatiepark? Neem dan gerust contact op.

Graag direct contact
met Saled?

Overstappen op Saled LED verlichting voor recreatieparken

Steeds meer recreatieparken kiezen voor het toepassen van LED verlichting vanwege de besparing op energie- en vervangingskosten en de korte terugverdientijd. Daarnaast komt u dankzij de aanschaf van diverse LED oplossingen van Saled ook in aanmerking voor de Energie-investeringsaftrek (EIA). Dit maakt het overstappen op LED oplossingen van Saled geen grote investering. 

 

Hoe ook uw recreatiepark kan besparen

Onze zeer zuinige verlichting voor zowel binnen als buiten resulteert in een substantiële besparing van 50% op de energiekosten van het recreatiepark. Deze besparing kan bijvoorbeeld zinvol geïnvesteerd worden in het verbeteren van de faciliteiten om zo het recreatiepark naar een hoger niveau te tillen. Dit stemt uw gasten ongetwijfeld tevreden.

Naast de energiekosten bespaart u ook aanzienlijk op de vervangingskosten van de verlichting op uw recreatiepark. De LED retrofit lampen van Saled gaan gemiddeld genomen namelijk viermaal langer mee dan (uw huidige) conventionele verlichting. Daarnaast staan de LED armaturen voor binnen garant voor ongeveer 50.000 branduren en de LED armaturen voor buiten zelfs voor 140.000 branduren. Naast de besparing voorkomt de duurzaamheid van de producten de nodige overlast van frequente vervangingswerkzaamheden op en rond het recreatiepark. 

Vraag nu de recreatiepark business case aan

Ontdek alle voordelen van LED verlichting van Saled en wat dit voor uw recreatiepark kan betekenen!

Resort Marina Oolderhuuske

"De hoge kwaliteit van het licht en de uitstekende service van Saled
hebben ons zeer positief verrast"

Saled verlichting voor recreatieparken

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw vakantiepark is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan namelijk tot wel 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

LED verlichting bij Putterheijde

Inmiddels zijn er al verschillende recreatieparken overgestapt op LED verlichting. Onlangs is ook vakantiepark Putterheijde overgestapt op LED verlichting van Saled. Een woordvoerder van het vakantiepark vertelt waarom Saled de juiste keuze was: “We vinden het belangrijk om daar waar mogelijk ons receatiepark te verduurzamen. Omdat de armaturen nog jong waren, hebben we in eerste instantie gekozen om de lampen te verduurzamen met Saled LED retrofit lampen. We hebben bewust gekozen voor Saled: het is een betrouwbare leverancier met een mooie productlijn”. 

“Wij zullen Saled beslist aanbeleven”

Ook het contact met Saled werd door Putterheijde goed beoordeeld: “Het contact hebben wij van begin tot eind in alle opzichten als prettig ervaren en het eindresultaat is mooi geworden. Wij zullen Saled beslist aanbevelen bij andere collega’s”.

Wilt u meer klantverhalen lezen? Bekijk dan ons nieuwsoverzicht.

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Stap over op de LED oplossingen van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

"

Een groot voordeel van de lampen van Saled is dat ze ook leverbaar zijn in de lichtkleur 2200 Kelvin. Dit past uitstekend bij de uitstraling van onze camping.”

Camping De Beerze Bulten

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw
energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

 

De LED oplossingen van Saled een kostbare aangelegenheid? Echt niet!

Steeds meer bedrijven kiezen voor het toepassen van LED verlichting vanwege de grote besparing op energie- en vervangingskosten en de korte terugverdientijd. Daarnaast komen de LED oplossingen van Saled ook nog eens in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek (EIA).

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

Meer informatie of
direct advies?

Ontvang meer informatie

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]