Bel mij terug

Klaas van Saled heeft een unieke manier gevonden om scholen in Nederland te verduurzamen. Klaas noemt het Quality Light As A Service. 8 jaar lang neemt Klaas de complete zorg voor de verlichting uit handen van de scholen.

Klaas zorgt 8 jaar lang voor de montage, het onderhoud, de service en de garantie. Zo kan de school zich focussen op de zaken die echt belangrijk zijn! Bent u benieuwd wat Klaas en Saled voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op of schrijf u in voor onze 4-delige nieuwsbrieven serie omtrent Quality Light As A Service.

Geïnteresseerd in Quality Light As A Service?

Neem direct contact op met Klaas!

KLAAS
Alleskunner

033 299 07 35

033 299 0735 Bel mij terug Nieuwsbrief van Klaas

Waarom Quality Light As A Service?

Kwaliteit van LED
Klaas heeft LED verlichting in alle verschillende soorten en maten. Voor iedere conventionele lamp die in school te vinden is, heeft Klaas een passend LED alternatief. De lichtbeleving in scholen wordt met LED verlichting flink verbeterd. LED heeft namelijk, in tegenstelling tot conventionele verlichting, geen flikkeringen. Dit zorgt voor een veel rustiger beeld voor de ogen wat betekend dat zowel leerlingen als leraren zich beter kunnen focussen. Daarnaast wordt LED bij lange na niet zo warm als conventionele verlichting. Hierdoor worden gevaarlijke situaties voorkomen en stijgt de temperatuur in lokalen niet tot extreme hoogten in de zomermaanden. Alle LED verlichting van Saled is officieel gecertificeerd door geaccrediteerde organisaties. Zo is de school altijd zeker van de kwaliteit van de LED oplossing en kan de juiste lichtopbrengst altijd worden gewaarborgd.

Duurzame oplossingen
Duurzaamheid en besparen worden voor scholen steeds belangrijker onderwerpen. Niet zo gek ook dat steeds meer scholen bij Saled aankloppen. Met LED oplossingen van Saled bespaart men namelijk flink op de energierekening en draagt men bij aan een schoner milieu. LED verlichting is goedkoper in gebruik, zorgt voor optimale omstandigheden om in te werken en leren en verbruikt tot 65% minder energie! Daarnaast wordt ook de uitstoot van zwavel en CO2 drastisch gereduceerd. Wanneer er ‘slim geschakeld’ wordt met LED verlichting kan dit zelfs oplopen tot besparingen van maar liefst 80%!

Volledig ontzorgen
Klaas zorgt ervoor dat scholen 8 jaar lang geen omkijken meer hebben naar verlichting. Klaas zorgt voor montage, onderhoud, service en garantie. En dat alles terwijl er geen dure investering vooraf benodigd is. Vanuit de besparingen op energie- en vervangingskosten wordt Klaas namelijk kosteloos aan het werk gezet. Hoe? Ontdek het in de business case van Klaas. Een deel van de besparingen gaat maandelijks naar Klaas voor bewezen diensten maar ook de school houdt hier een leuk zakcentje aan over. Zo kan de school meer geld besteden aan leuke dingen zoals coole speeltoestellen, nieuwe schoolspullen of toffe leraren!

Geïnteresseerd in Quality Light As A Service?

Vul uw gegevens in en ontvang de business case van Klaas:

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Bekijk hieronder hoe Klaas van Saled te werk gaat:

De volgende scholen gingen u al voor:

De werkwijze van Klaas:

 

 

 

 

 

Neem geheel vrijblijvend contact op:

Benieuwd naar wat Klaas van Saled voor u kan betekenen? Of benieuwd naar de mogelijkheden omtrent Quality Light As A Service? Vul het formulier in en neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassingen van LED verlichting binnen uw school.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug