LED parkeergarage verlichting saled

LED verlichting voor parkeergarages

Bel mij terug

Saled is leverancier van hoogwaardige LED verlichting voor parkeergarages. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Onze parkeergarageverlichting bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Direct contact of advies nodig?

Wij staan voor u klaar!

Rik Egberts
Verkoop Binnendienst

033 299 07 35

033 299 0735 Bel mij terug
De voordelen van Saled:
 Deskundige accountmanagers en adviseurs
Minimaal 3 jaar garantie
Grote voorraad, korte levertijden
 Ervaren installatieteams
De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Saled LED parking verlichting

Donkere ruimtes

Geheel onnodig zijn parkeergarages in veel gevallen slecht verlicht. Het feit dat er vaak vele donkere gedeelten zijn vormt een hoog risico, vooral vanwege voetgangers op weg naar de auto die vaak zich vaak buiten de gebaande paden wenden. Met de goede inzet van LED parkeergarageverlichting van Saled wordt uw parkeergarage in één keer wel goed verlicht en zijn ongelukken door slechte verlichting uitgesloten.

Branduren

In de meeste parkeergarages is zowel overdag als in de avond en ‘s nachts voldoende licht nodig. Door de vele branduren is het energieverbruik hoog. Wanneer er nog conventionele verlichting wordt gebruikt, lopen de energiekosten navenant op. Door te kiezen voor duurzame LED oplossingen van Saled kunt u fors besparen op deze energiekosten. Onze LED verlichting bespaart ruim 65% energie ten opzichte van conventionele verlichting. Daarnaast wordt de uitstoot van CO2 aanzienlijk verminderd.

Retrofit

Uw huidige armaturen hoeven niet onnodig vervangen te worden om over te stappen op LED. Wij hebben dé oplossing om in uw bestaande armaturen de conventionele lichtbronnen 1 op 1 te vervangen voor LED lichtbronnen. Voor nieuw te bouwen parkeergarages heeft Saled een IP65 armatuur compleet met LED op de grondplaat. Indien uw verlichting 24/7 brandt heeft u met onze LED oplossing uw investering al binnen 1.5 jaar terugverdiend.

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Actueel

Saled levert verlichting aan 500+ organisaties, waaronder:

Onze werkwijze bij het leveren van parkeergarage verlichting:

 

 

 

 

 

Uitgelichte parkeergarage verlichting

LED Tubes
Vervang uw TL-verlichting 1-op-1 door energiezuinige LED tubes met zeer lange levensduur en hoge lumen output. Met de interne driver van de LED tube kunt u de (E)VSA in het armatuur uitschakelen en nog meer energie besparen.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Nood-/Vluchtwegarmaturen
Saled levert verschillende types nood- en vluchtwegverlichting, zowel in- als opbouw. De kwalitatief hoogwaardige LED's zorgen voor duidelijke en veilige vluchtwegverlichting. Alle varianten zijn uitgerust met een zelftestfunctie en 3-uurs accu's.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

Prijslijst LED voor parkeergarages

Benieuwd naar de prijzen van Saled LED Verlichting? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug