Carwash LED verlichting

Bel mij terug

Saled heeft voor alle conventionele lichtbronnen in uw carwash vervangende LED verlichting.

Van verlichting wordt in wasstraten nèt wat meer verwacht, vooral vanwege de waterdichtheid en bestandheid tegen reinigingsmiddelen. Ook duurzaamheid is erg belangrijk, aangezien de verlichting in een wasstraat een groot aantal uren per dag is ingeschakeld.

Direct contact of advies nodig?

Wij staan voor u klaar!

Rik Egberts
Verkoop Binnendienst

033 299 07 35

033 299 0735 Bel mij terug
De voordelen van Saled:
 Deskundige accountmanagers en adviseurs
Minimaal 3 jaar garantie
Grote voorraad, korte levertijden
 Ervaren installatieteams
De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Saled carwash verlichting

LED Wall Washers

LED verlichting kan bijzondere effecten creëren in uw wasstraat. Speciaal hiervoor levert Saled LED wall washers. Deze verlichtingsarmaturen hebben een brede lichtstraal en zijn daardoor uitermate geschikt om grote objecten uit te lichten en een mooie lichtbeleving te creëren. Daarmee kunt u uw wasstraat aanpassen aan uw huisstijl of de omgeving. Het voordeel van wall washers is dat deze in twee uitvoeringen kunnen worden geleverd: enkelkleurig en meerkleurig (RGB). Beide varianten zijn zowel binnen als buiten toepasbaar.

RGB LED verlichting

Wassen wordt een kleurrijke beleving door onze RGB LED verlichting toe te passen in uw wasstraat. Door verschillende kleuren te gebruiken kunt u niet alleen een krachtige, homogene lichtbeleving creëren, maar kunt u ook onderscheid maken tussen verschillende wasprogramma’s.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor LED verhoogt u niet alleen de beleving van uw autowasstraat, maar bent u ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk bezig. LED verlichting in uw wasstraat bespaart ruim 65% energie ten opzichte van uw conventionele verlichting. Bovendien zet u een stap in de richting van een beter milieu.

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Actueel

Saled levert verlichting aan 500+ organisaties, waaronder:

Onze werkwijze bij het leveren van carwashverlichting:

 

 

 

 

 

Uitgelichte carwash verlichting

LED Wall Washer RGB
De RGB LED wall washer creëert kleurrijke effecten in uw wasstraat. Door verschillende kleuren te gebruiken kunt u niet alleen een krachtige, homogene lichtbeleving creëren, maar kunt u ook onderscheid maken tussen verschillende wasprogramma’s.

Meer informatie:
Technisch »

LED Tubes
Vervang uw TL-verlichting 1-op-1 door energiezuinige LED tubes met zeer lange levensduur en hoge lumen output. Met de interne driver van de LED tube kunt u de (E)VSA in het armatuur uitschakelen en nog meer energie besparen.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

Prijslijst carwash verlichting

Benieuwd naar de prijzen van Saled LED Verlichting? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug