Bel mij terug

Met LED verlichting voor uw tennisbaan is het mogelijk om de lichtopbrengst van een tennisbaan te verhogen en te besparen op energiekosten.

Het is daarom logisch dat zoveel sportverenigingen tegenwoordig kiezen voor LED tennisbaan verlichting. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op.

Stappenplan: De werkwijze van Saled >>

Direct contact of advies nodig?

Wij staan voor u klaar!

Rik Egberts
Verkoop Binnendienst

033 299 07 35

033 299 0735 Bel mij terug

Waarom LED tennisbaan verlichting van Saled?

Korte terugverdientijd, dankzij lager verbruik

LED verlichting voor tennisbanen is vele malen energiezuiniger dan conventionele verlichting. Door de daling van het energieverbruik zullen de energiekosten ook afnemen. Door de besparing is de investering in LED lampen vaak binnen 3 jaar terugverdiend. Bent u benieuwd wat de terugverdientijd is voor uw sportvereniging? Neem dan direct contact op.

Gecertificeerde tennisbaan verlichting

De LED lampen van Saled voldoen aan verschillende internationale standaarden, waaronder: ISO 9001, 14001, 18000, CE- en ENEC-markering. U kunt er dus vanuit gaan dat de LED verlichting voor uw tennisbaan van uitstekende kwaliteit is. Saled maakt exclusief gebruik van “boos light” LED lichtbronnen. Boos light is een merknaam van BL Group Europe GmbH.  Alleen de meest innovatieve producten die hier ontwikkeld worden ontvangen de merknaam “boos light”. Dit van oorsprong Spaanse merk heeft inmiddels kantoren in Spanje, Frankrijk, Duitsland en Rusland.

Zeer zuinig en duurzaam

De LED tennisbaan verlichting van Saled is tot wel 50% lager in energieverbruik ten opzichte van conventionele verlichting. Door de daling van het energieverbruik hoeft er minder energie te worden opgewekt. Hierdoor zal de uitstoot van afvalstoffen – zoals CO2 en zwavel – worden gereduceerd.

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Actueel

Saled levert LED Veldverlichting en andere LED verlichting aan onder andere:

 

Onze werkwijze bij de levering van een LED Tennisbaan verlichting:

 

 

 

 

 

Prijslijst LED Tennisbaan verlichting

Benieuwd naar de prijzen van Saled LED Verlichting? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug