Stadion LED verlichting

Bel mij terug

LED verlichting is misschien wel één van de belangrijkste onderdelen van een stadion. Steeds vaker vinden wedstrijden en andere evenementen ’s avonds plaats. Het is belangrijk dat alles goed zichtbaar is voor het publiek, maar ook voor de artiesten of atleten op het veld. De sfeer in een stadion wordt bovendien grotendeels bepaald door verlichting.

LED verlichting zorgt voor een veel betere lichtopbrengst dan conventionele verlichting en is vele malen energiezuiniger. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Begin direct met besparen!

Direct contact of advies nodig?

Wij staan voor u klaar!

Rik Egberts
Verkoop Binnendienst

033 299 07 35

033 299 0735 Bel mij terug

Saled LED verlichting voor stadions:

LED Boarding
Onze boardings worden compleet geleverd inclusief software en ophangsystemen. Omdat u met de digitale schermen uw sponsorinkomsten enorm kunt verhogen is de investering snel terugverdiend.

Meer informatie:
Algemeen »

LED Scoreborden
Onze scoreborden worden compleet geleverd inclusief software en ophangsystemen. Omdat u met de digitale schermen uw sponsorinkomsten enorm kunt verhogen is de investering snel terugverdiend.

Meer informatie:
Algemeen »

LED Panel Lights
Dé LED oplossing voor een nieuw plafond of ter vervanging van de conventionele armaturen met TL buizen in het systeemplafond. De panels zijn ultra dun, eenvoudig te plaatsen, en maken stoffige of vieze lamellen verleden tijd.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Straatverlichting
Voor de traditionele PL-L, SON(-T), SOX(-E), PL-T en PL-C heeft Saled vergelijkbare LED lampen ontwikkeld. Deze kunnen 1-op-1 in het bestaande armatuur geplaatst worden. Ook leveren wij hoogwaardige LED armaturen.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Tubes
Vervang uw TL-verlichting 1-op-1 door energiezuinige LED tubes met zeer lange levensduur en hoge lumen output. Met de interne driver van de LED tube kunt u de (E)VSA in het armatuur uitschakelen en nog meer energie besparen.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Downlighters
Voor in een nieuw of bestaand plafond is de LED downlighter de ideale energiezuinige oplossing. Saled levert zowel SMD LED als COB LED downlighters. Ook voor verstelbare en zeer platte downlighters kunt u bij ons terecht.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Inbouwspots
Hoogwaardige aluminium inbouwspots. Omdat de LED spot een eigen driver heeft zijn er geen problemen meer met spanningsverlies of afwijkende lichtsterktes door verschillende lengtes van snoeren.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Gallerij-/Portiekverlichting Saled levert diverse varianten gallerij- en portiekverlichting. Optioneel zijn een schemerschakelaar, een bewegingssensor of een noodstroomvoorziening. Verkrijgbaar in 3000K of 4000K. Meer informatie: Technisch » | Algemeen »

LED High Bays
Saled biedt naast de standaard LED High Bay lamp met 3 jaar garantie ook een platte LED Highbay ‘Schotel’ met 5 jaar garantie. De platte LED highbay is de ideale oplossing voor productiehallen en hoge bedrijfsruimten.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Breedstralers
Onze breedstralers zijn leverbaar van 10 tot maar liefst 450 watt. Omdat LED nagenoeg niet warm wordt zijn ze uitermate geschikt als werklamp. Ook voor het uitlichten van panden of gevels is dit dé energiezuinige oplossing.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Plafonnières De LED plafonnière geeft door de opale kap een mooie egale lichtspreiding. Naast de standaardversie leveren wij ook inclusief noodstroomvoorziening, bewegingssensor of met een IK10 slagvaste kap. Meer informatie: Technisch » | Algemeen »

LED Railspots
De railspot is uitermate geschikt om producten uit te lichten in winkels, kantoren of gangen. Het verkleuren van producten is met LED verleden tijd. De railspot kan geleverd worden met verschillende voeten voor spanningsrails.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Nood-/Vluchtwegarmaturen
Saled levert verschillende types nood- en vluchtwegverlichting, zowel in- als opbouw. De kwalitatief hoogwaardige LED's zorgen voor duidelijke en veilige vluchtwegverlichting. Alle varianten zijn uitgerust met een zelftestfunctie en 3-uurs accu's.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Module ANWB Wegwijzer
De LED module bestaat uit een nieuw frame aan de onderzijde van de lichtwegwijzer met daarop een LED tube. Naast verbeterde leesbaarheid en het lage energieverbruik is het grootste voordeel de lange levensduur.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED PS-S
De LED PS-S vervangt de conventionele PL-S of Dulux-S. Deze lamp wordt veel toegepast in plafonnières, gallerijlampen en wandarmaturen. Met deze LED oplossing kunt u enorm besparen op energieverbruik.

Meer informatie:
Technisch »

LED Slang NEON

LED Slang NEON
De LED slang is in drie types en in vele kleuren te verkrijgen: blauw, rood, groen, wit, warm wit, amber of RGB. Deze energiezuinige lichtslangen creëren uniform licht zonder ‘LED hotspots’.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

Normaallamp

LED Toebehoren
Diverse soorten kleine lichtbronnen, noodunits,
armaturen en een LED dimmer.


Meer informatie:
Technisch »

IP65 armatuur met lichtbron op grondplaat

Overige
Wandarmaturen, terrein- en gevelverlichting, IP65 armatuur met geïntegreerde lichtbron

Meer informatie:
Technisch »

Waarom LED verlichting voor stadions?

Duurzaam, energiezuinig, betere lichtopbrengst

LED stadionverlichting neemt een aantal voordelen met zich mee. Zo is het energieverbruik vele malen lager ten opzichte van conventionele verlichting. Hierdoor zult u gaan besparen op energiekosten. Afvalstoffen, zoals CO2 en zwavel worden bovendien gereduceerd vanwege deze daling van het energieverbruik. Ondanks dat LED verlichting duurzamer en energiezuiniger is, zorgt het voor een hogere lichtopbrengst.

LED veldverlichting

Bij Saled kunt u terecht voor alle mogelijke LED verlichting. De belangrijkste verlichting in een stadion is natuurlijk de verlichting voor het veld of podium, afhankelijk van het evenement. Meer informatie over deze soort verlichting vindt u op onze pagina over LED verlichting. Door LED veldverlichting zult u gaan besparen op energiekosten en tegelijkertijd de lichtopbrengst verhogen.

Overige LED verlichting

Zoals in ieder ander gebouw zijn ook in een stadion vele soorten verschillende verlichting te vinden. Voor vrijwel iedere type LED lamp kunt u terecht bij Saled, van LED inbouwspots, LED tubes, LED boarding, LED scoreborden tot LED vluchtwegverlichting. Het is allemaal verkrijgbaar bij Saled. Zelfs voor de openbare LED verlichting buiten een stadion kunt u bij ons terecht. Bekijk al onze producten.

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Actueel

Saled levert verlichting aan 500+ organisaties, waaronder:

Onze werkwijze bij de levering van stadion verlichting:

 

 

 

 

 

Prijslijst LED stadion verlichting

Benieuwd naar de prijzen van Saled LED Verlichting? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug