Bel mij terug

Saled is uw leverancier van hoogwaardige professionele LED Sportveldverlichting. Onze LED lampen zorgen voor een uitstekende lichtverspreiding en optimale lichtkwaliteit. Bovendien zijn de LED lichtbronnen zeer energiezuinig. Hierdoor ontstaat een korte terugverdientijd.

Wij passen de LED Veldverlichting precies aan uw sportpark aan. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op.

Direct contact of advies nodig?

Wij staan voor u klaar!

Rik Egberts
Verkoop Binnendienst

033 299 07 35

033 299 0735 Bel mij terug

Waarom LED Sportveldverlichting van Saled?

Kwalitatief zeer goede LED Veldverlichting
Saled maakt exclusief gebruik van “boos light”. Boos light is een merknaam van BL Group Europe GmbH. Deze van oorsprong Spaanse producent van LED verlichting is wereldwijd actief en heeft hoofdkantoren in Spanje, Duitsland, Rusland en India. De R&D-afdeling opereert nog altijd vanuit Spanje. Alleen de meest innovatieve producten die hier ontwikkeld worden ontvangen de merknaam “boos light”. Deze LED lampen voldoen aan verschillende internationale standaarden, waaronder: ISO 9001, 18000, 14001, CE- en ENEC-markering. De LED lichtbronnen zijn dankzij deze eisen van uitstekende kwaliteit.

Zeer zuinig en duurzaam
De LED lampen van Saled zijn zeer energiezuinig. Ten opzichte van conventionele verlichting kan een LED lamp tot wel 50% lager zijn in het verbruik. De LED Veldverlichting is daarom duurzaam te noemen. Minder energieverbruik betekent immers een reductie van afvalstoffen, zoals CO2 en zwavel.

Korte terugverdientijd, dankzij lager verbruik
Minder energieverbruik zorgt naast verduurzaming ook voor een besparing op energiekosten. Door de besparing is de investering in LED Veldverlichting vaak binnen 3 jaar terugverdiend. Bent u benieuwd wat de terugverdientijd is voor uw sportvereniging? Neem dan direct contact op.

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Actueel

Saled levert LED Veldverlichting en andere LED verlichting aan onder andere:

Onze werkwijze bij de levering van een LED Veldverlichting:

 

 

 

 

 

Prijslijst LED Veldverlichting

Benieuwd naar de prijzen van Saled LED Verlichting? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug