Bel mij terug

Saled is uw leverancier van hoogwaardige professionele LED Neon lichtslangen. Met onze LED slangen bespaart u niet alleen veel energie, maar creëert u ook fraaie lichtbelevingen.

Onze LED Neon lichtslangen zijn geschikt voor zowel indoor als outdoor toepassingen. De verschillende beschikbare types en kleuren scheppen eindeloze mogelijkheden.

Direct contact of advies nodig?

Wij staan voor u klaar!

Rik Egberts
Verkoop Binnendienst

033 299 07 35

033 299 0735 Bel mij terug

Saled LED Slang NEON

LED Slang NEON

LED Slang NEON
De LED slang is in drie types en in vele kleuren te verkrijgen: blauw, rood, groen, wit, warm wit, amber of RGB. Deze energiezuinige lichtslangen creëren uniform licht zonder ‘LED hotspots’. Onze LED slangen zijn geschikt voor alle indoor en outdoor toepassingen. Voor ieder project is er een geschikt type te vinden.

Meer informatie:
Technische specificaties »

LED Slang? Saled heeft een unieke oplossing!

Toepassingen
De mogelijkheden van Neon LED lichtslangen zijn eindeloos. In de meeste gevallen worden lichtslangen toegepast om een kleurrijke beleving te creëren, bijvoorbeeld in woonkamers, badkamers, keukens, kantoren, restaurants of in uw tuin. Vaak wordt de LED slang Neon ook toegepast als koof- of balkonverlichting. Dankzij de flexibiliteit van de lichtslang is deze gemakkelijk in bochten en hoeken te buigen, en daarom zeer geschikt om lijnen te accentueren.

Vele voordelen
De LED slang is in drie types en in vele heldere kleuren te verkrijgen: blauw, rood, groen, wit, amber of RGB. Vooral de ‘color changing’ RGB slang is zeer in trek. Doordat deze lichtslang verschillende kleuren kan aannemen kunt u diverse kleurrijke lichtpercepties realiseren. Onze lichtslangen creëren uniform licht zonder zogenoemde ‘LED hotspots’. Bovenop al deze voordelen is LED Neon verlichting ook nog eens vele malen energiezuiniger dan traditionele neon verlichting.

Drie types
Onze LED slangen zijn dus geschikt voor alle indoor en outdoor toepassingen. Voor ieder project is er een geschikt type te vinden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een gebogen profiel met een grote kijkhoek (270°), een plat profiel of een smalle en zeer flexibele LED slang, geschikt voor gedetailleerde projecten zoals reclameborden en architectuur. Meer weten? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Actueel

Saled levert verlichting aan 500+ organisaties, waaronder:

Onze werkwijze bij de levering van breedstralers:

 

 

 

 

 

Prijslijst LED slangen

Benieuwd naar de prijzen van Saled LED Verlichting? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug