LED Galerijverlichting

Hoogwaardige LED verlichting

Saled is leverancier van hoogwaardige LED galerijverlichting. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Met onze galerijverlichting bespaart u niet alleen ruim 65% energiekosten, maar profiteert u ook van de lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Bent u geïnteresseerd in galerijverlichting van Saled voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact op.

Vragen over onze LED galerijverlichting?

LED verlichting voor uw
portiek of galerij

Veel bergingen, entreehallen, galerijen, lifthallen, portieken en trappenhuizen zijn nog voorzien van oude, ook wel conventionele verlichting. Naast het feit dat deze verlichting veel energie verbruikt, is de lichtopbrengst vaak niet optimaal. Saled heeft daarom voor alle conventionele galerijverlichting een LED vervanger.

De LED Galerij- en portiekarmaturen van Saled zijn de ideale lichtoplossing voor al bovenstaande toepassingen. Onze energiezuinige LED armaturen besparen minimaal 65% energie ten opzichte van conventionele verlichting.

Hoe ook u kunt besparen met
LED galerijverlichting

De LED Galerij-armaturen zijn leverbaar in de kleurtemperaturen 3000K, en 4000K en creëren allemaal een betere lichtbeleving met minder energie. Ten opzichte van conventionele verlichting verbruiken LED lampen maar liefst 65% minder energie. Daarnaast hebben al onze lichtbronnen een levensduur van minstens 50.000 branduren, waardoor u fors bespaart op vervangingskosten.

led verlichting vve

Saled
Galerijverlichting

Saled galerijverlichting

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw onderneming is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan namelijk tot wel 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

Sterkste LED galerij-armatuur

Speciaal voor openbare ruimtes, zoals trappenhuizen, lifthallen en galerijen, heeft Saled een speciaal armatuur ontworpen. Het nieuwe Stanley armatuur is dusdanig sterk dat het vijf keer de IK10-classificatie verdient. Daarmee is de Stanley het sterkste LED galerij-armatuur van Europa. Het robuuste armatuur kan met gemak het gewicht van een auto dragen.

Lage energiekosten 

Naast het Stanley armatuur leveren wij ook een galerij-armatuur type Dinand. Al onze armaturen verbruiken slechts 6 watt, hebben een lange garantieperiode en een zeer lange levensduur. Naast de standaard galerij-armaturen kunt u ook kiezen voor een armatuur met schemerschakelaar, met noodstroom en met bewegingssensor en terugval naar 30% in rust.

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Stap over op LED galerijverlichting en draag bij
aan een beter milieu

LED galerijverlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel mensen belangrijk dat een VVE een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als VVE kunt u bewoners kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord handelt.

Vraag nu de business case aan

Ontdek alle voordelen van LED verlichting van Saled en wat dit voor u kan betekenen!

Rotterdam 

"De totale energiebesparing
bedraagt maar liefst 80%"

portiekverlichting

"

Alles verliep snel en professioneel en we zijn erg blij met de vijf jaar garantie op onderdelen en service. Vooral over het advies zijn we erg te spreken”

VvE Pardoen

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw
energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

De LED oplossingen van Saled een kostbare aangelegenheid? Echt niet!

Steeds meer VVE’s kiezen voor het toepassen van LED galerijverlichting vanwege de grote besparing op energie- en vervangingskosten en de korte terugverdientijd. Daarnaast komen de LED oplossingen van Saled ook nog eens in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek (EIA).

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?

Ontvang meer informatie

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]