Veel bergingen, entreehallen, galerijen, lifthallen, portieken, en trappenhuizen zijn nog voorzien van conventionele verlichting. Buiten dat deze verlichting veel energie verbruikt is de lichtopbrengst vaak niet optimaal. Saled heeft daarom voor alle conventionele verlichting een LED vervanger.

De LED Portiekarmaturen van Saled zijn de ideale lichtoplossing voor al bovenstaande toepassingen. Onze energiezuinige LED armaturen besparen minimaal 65% energie ten opzichte van conventionele verlichting.

Direct contact of advies nodig?

Wij staan voor u klaar!

Rik Egberts
Verkoop Binnendienst

033 299 07 35

033 299 0735 Bel mij terug

Saled Galerij-/portiekarmaturen

Type Stanley 1
De LED Gallerij/portiek verlichting type Stanley 1 met 5 jaar garantie, is verkrijgbaar in een standaard-versie, met schemerschakelaar en met bewegingssensor (30% vermogen in rust). Alle varianten zijn beschikbaar in 3000K en 4000K, met frosted glas en zwarte behuizing. Saled levert dit model ook met noodstroomvoorziening.

Meer informatie:
Technische specificaties »

Type Dinand
De LED Galerij/portiek verlichting type Dinand, met 5 jaar garantie, is verkrijgbaar in een standaardversie, met schemerschakelaar en met bewegingssensor (30% vermogen in rust). Alle varianten zijn beschikbaar in 3000K en 4000K, met een opale of transparante kap. Saled levert dit model ook met noodstroomvoorziening.

Meer informatie:
Technische specificaties »

Portiekarmatuur in LED? Saled heeft een unieke oplossing!

Sterkste portiekarmatuur van Europa
Speciaal voor openbare ruimtes, zoals trappenhuizen, lifthallen en portieken, heeft Saled een speciaal portiekarmatuur ontworpen. Het nieuwe Stanley armatuur is dusdanig sterk dat het vijf keer de IK10-classificatie verdient. Daarmee is de Stanley het sterkste LED portiekarmatuur van Europa. Het robuuste armatuur kan met gemak het gewicht van een auto dragen.

Onze producten
Naast het Stanley portiekarmatuur leveren wij ook een portiekarmatuur type Dinand. Al onze armaturen verbruiken slechts 6 watt, hebben een lange garantieperiode en een zeer lange levensduur. Naast de standaard portiekarmaturen kunt u ook kiezen voor een armatuur met schemerschakelaar, met noodstroom en met bewegingssensor en terugval naar 30% in rust.

Duurzame oplossing
De LED Portiekarmaturen zijn leverbaar in de kleurtemperaturen 3000K, en 4000K en creëren allemaal een betere lichtbeleving met minder energie. Ten opzichte van conventionele verlichting verbruiken LED’s maar liefst 65% minder energie. Daarnaast hebben alle Saled lichtbronnen een levensduur van minstens 50.000 branduren, waardoor u bovendien bespaart op vervangingskosten.

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Actueel

Saled levert verlichting aan 500+ organisaties, waaronder:

Onze werkwijze bij de levering van Galerij-/portiekarmaturen:

 

 

 

 

 

Prijslijst LED Galerij-/portiekarmaturen

Benieuwd naar de prijzen van Saled LED Verlichting? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug