Verbeterde levensduur met de nieuwe revolutionaire INDO LED armaturen en plaatoplossingen!

Geen LED driver meer nodig door Direct Drive®

In samenwerking met INDO lighting Ltd.

INDO LED armaturen en plaatoplossingen

In samenwerking met INDO Lighting Ltd. heeft Saled een revolutionaire LED armaturenserie op de Nederlandse markt gebracht: de INDO AIR1, AIR2, AIR3, Chancery, Radius en RD12. Deze innovatieve en duurzame armaturen beschikken namelijk, net zoals de LED plaatoplossingen van INDO, over de revolutionaire Direct Drive® technologie. De technologie, bekroond met de gerenommeerde Queen’s Award for Innovation, elimineert geheel de noodzaak voor een LED driver. 

De levensduur van uw armaturen wordt aanzienlijk verbeterd

De INDO Direct Drive® technologie is een baanbrekende LED verlichtingstechnologie die ontworpen is om de betrouwbaarheid en levensduur van een armatuur aanzienlijk te verbeteren door alle slijtagecomponenten in het armatuur te verwijderen.

Het voordeel van het ontbreken van een LED driver

Een LED driver is een groot component dat tevens erg warm wordt, ongeveer 30° tot 40° warmer dan de omgevingstemperatuur. Het verwijderen van de LED driver leidt tot meer mogelijkheden voor strengere, thermische ontwerpprincipes. Door de LED driver te verwijderen uit het armatuur kan makkelijker de betrouwbaarheid en de levensduur van het armatuur worden verhoogd. De afwezigheid van de LED driver zorgt daarnaast voor een meer robuust, gestroomlijnd en lichter armatuur met voldoende ruimte voor extra integraties.

Andere voordelen van de LED armaturen en plaatoplossingen van INDO

Door de resterende warmte-producerende componenten op een strategische plek in het armatuur te plaatsen kan de temperatuur van alle onderdelen in het armatuur goed worden gestabiliseerd en bewaakt. Hierdoor kan het thermisch beheer zich enkel en alleen focussen op het overbrengen van warmte van de LED’s. Het eindresultaat is een systeem met veel minder “stress” waardoor de levensduur en betrouwbaarheid exponentieel verbeteren. Daarnaast beschikken de INDO armaturen met Direct Drive® technologie over een extreem lage inschakelstroom van het armatuur waardoor aan veel meer veiligheidseisen kan voldaan en is dimmen tot slechts 10% mogelijk terwijl de powerfactor nagenoeg gelijk blijft! De armaturen en plaatoplossingen met Direct Drive® technologie zijn dankzij bovenstaande voordelen uitermate geschikt in omgevingen met hoge temperaturen.

Saled leverde al aan +170 gemeenten waaronder:

Waarom INDO LED armaturen en plaatoplossingen van Saled?

Demo bijwonen?

Iedere vrijdagmiddag om 14:00 geeft één van onze deskundige accountmanagers bij Saled in ongeveer een uur een uitgebreide demo onder het genot van een hapje en drankje. Ook eens langskomen? Vul het onderstaande formulier in en meld u vandaag nog aan.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

INDO AIR1

De INDO AIR1 is een revolutionair LED-armatuur ontworpen voor een groot aantal toepassingen. De armaturen van INDO gebruiken de nieuwste Direct Drive® technologie en hebben geen LED-driver meer nodig waardoor er geen slijtage optreedt in de natte componenten. Dit resulteert in een uitstekende levensduur van het armatuur.

Brochure Specificaties

INDO AIR2

De AIR2 is leverbaar in verschillende lumen en wattages tot 174W. Dit armatuur is geschikt voor de vervanging van conventionele lichtbronnen van 35W tot 250W. Met Direct Drive® kan de AIR2 worden gedimd tot 10% van de lumenoutput en daardoor ook zeer goed toepasbaar in woonwijken.

Brochure Specificaties

INDO AIR3

De nieuwste en krachtigste aanvulling op de AIR-familie, de AIR3, is de oplossing voor functionele verlichting. De AIR3 is eveneens uitgevoerd met Direct Drive® technologie en leverbaar tot maar liefst 50.000 lumen. Het armatuur kenmerkt zich door een zeer hoge kwaliteitsstandaard en is toepasbaar op verschillende montagehoogten van 8-15 meter.

Brochure Specificaties

INDO SiCURA

De SiCURA is een geheel nieuwe, sensor-ready woonfitting van INDO, en vertegenwoordigt een baanbrekende keuze voor de Smart City-markt. Intelligente software en elektronica gebruiken het ZHAGA-compliantiesysteem in samenspraak met INDO’s Direct Drive-technologie betekent dat er nog steeds geen stuurprogramma is of slijtagecomponenten.

Brochure Specificaties

INDO Radius

De INDO Radius is een hoogwaardig paaltop kegelarmatuur, met een diffuse 360° lichtverdeling. Onderscheidend kenmerk is de lagere verblindingswaarde (TI), waardoor dit armatuur perfect geschikt is voor toepassing in o.a. woonwijken, parken of op pleinen. Dit eigentijdse kegelarmatuur heeft een aantrekkelijk robuust design.

Brochure Specificaties

INDO Chancery

INDO heeft, naast het groeiende aanbod van functionele Direct Drive® LED-armaturen, een decoratief armatuur geïntroduceerd, de Chancery. De elegante, traditionele styling en kwaliteitskenmerken van de Chancery maken dit armatuur een uitstekende keuze voor o.a. in het centrum, op een landgoed of op een camping.

Brochure Specificaties

INDO RD12

De INDO RD12 is een functioneel en decoratief LED armatuur ontworpen om te presteren. Door een hoog kwaliteitsniveau lichtverdeling te combineren met een aantrekkelijk design, is de RD12 een uitstekende keuze voor gebieden waar esthetiek en lichtprestaties belangrijk zijn.

Brochure Specificaties

INDO LED Gear Trays

De INDO LED plaatoplossingen zijn ontworpen om te werken met maximale betrouwbaarheid voor de lange termijn. De plaatoplossingen van INDO hebben namelijk geen driver of andere onderdelen die hevig aan slijtage onderhevig zijn. Dit verminderd het energieverbruik drastisch evenals de onderhoudskosten gedurende de levensduur van de plaatoplossing.

Brochure Specificaties

Ook substantieel besparen uw vervangingskosten?

Vul vandaag nog het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting binnen uw gemeente.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

 

Liever direct contact? Bel onderstaand nummer of dien een terugbelverzoek in.