MBV nijkerk plaatst saled led verlichting

Energiebesparing van 50% kWh voor MBV Nijkerk dankzij LED

MBV Nijkerk heeft er afgelopen maart voor gekozen om over te stappen op energiezuinige LED verlichting van SaledHet bedrijf heeft meerdere ruimtes in het kantoor aangepakt. Dit hebben zij gedaan om te besparen en omdat LED verlichting beter is voor het milieu. 

MBV Nijkerk is een administratiekantoor gericht op zelfstandige ondernemers in de zorg. Mede eigenaar van MBV Nijkerk, Wouter Muijs, besloot dat het tijd was LED verlichting te plaatsen in de eigen kantoren en toiletten. De Vereniging van Eigenaren van het gebouw gaat in de gezamenlijke ruimtes op korte termijn ook LED verlichting laten plaatsen. 

LED downlighters: een energiezuinige oplossing
In de kantoren zijn de oude armaturen omgebouwd en is de T5 verlichting vervangen door T6 Tubes. Het voordeel hiervan is dat, naast de kostenbesparing, de verlichting zes keer minder vaak vervangen hoeft te worden. Vanwege het lage energieverbruik gaan de nieuwe lichtbronnen namelijk vele malen langer mee dan de oude verlichting. In de toiletten zijn de oorspronkelijke downlighters vervangen door milieuvriendelijke LED exemplaren. De LED downlighters van Saled zijn energiezuinige oplossingen die passen in ieder nieuw of bestaand plafond. Daarnaast maakt de neerwaarts gerichte lichtbundel en het strakke design van de downlighters de armaturen geschikt voor allerlei ruimtes.

MBV nijkerk plaatst SALED led verlichting

LED verlichting: Een milieubewuste keuze
Dankzij de overstap naar LED verlichting wordt de uitstoot van CO2 en zwavel gereduceerd met maar liefst 2820 kilogram en 2117 gram respectievelijk per jaar. Ook is er een energiebesparing van 50%, wat neerkomt op 4.982 kWh. Met een terugverdientijd van 4,5 jaar maakt dit de overstap een ontzettend goede investering voor MBV Nijkerk. Het administratiekantoor kijkt tevreden terug op de samenwerking: “De LED verlichting werkt naar tevredenheid, de jongens hebben keurig werk verricht en de ruimtes zijn schoon achtergelaten”.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?
Neem contact op voor de mogelijkheden!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
1 Step 1

Bel mij terug

Vul het onderstaande formulier in en u wordt teruggebeld door één van onze medewerkers:
AanhefAanhef
TijdstipWanneer kunnen we u het beste bereiken?
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right