Bel mij terug

In samenwerking met INDO Lighting Ltd. heeft Saled een revolutionaire LED armaturenserie op de Nederlandse markt gebracht. De INDO AIR1, AIR2, AIR3, Chancery, Radius en RD12. Deze innovatieve en duurzame armaturen beschikken namelijk over Direct Drive® technologie. De technologie, bekroond met de gerenommeerde Queen’s Award for Innovation, elimineert geheel de noodzaak voor een LED driver.

“Met deze innovatieve technologie zullen toekomstige storingen op de driver en uitval tot het verleden behoren. Met de LED armaturen van INDO kunnen we weer jaren vooruit.”

Benieuwd naar de LED armaturen van INDO. Iedere vrijdagmiddag geeft één van onze accountmanagers een uitgebreide demo onder het genot van een hapje en drankje. Ook eens langskomen? Meld u nu aan door contact op te nemen met Saled.

Bel 033 299 0735 of mail info@saled.nl.

In samenwerking met:

Meer weten over deze INDO armaturen?

Neem direct contact op!

Jeroen van Beek
Manager Sales OVL

06 57 56 85 18

033 299 0735 Bel mij terug

De LED armaturen van INDO

INDO AIR1
De INDO AIR1 is een revolutionair LED-armatuur ontworpen voor een groot aantal toepassingen. De armaturen van INDO gebruiken de nieuwste Direct Drive® technologie en hebben geen LED-driver meer nodig waardoor er geen slijtage
optreedt in de natte componenten. Dit resulteert in een uitstekende levensduur van het armatuur.

Meer informatie:
Brochure » | Specificaties »

INDO AIR3
De nieuwste en krachtigste aanvulling op de AIR-familie, de AIR3, is de oplossing voor functionele verlichting. De AIR3 is eveneens uitgevoerd met Direct Drive® technologie en leverbaar tot maar liefst 50.000 lumen. Het armatuur kenmerkt zich door een zeer hoge kwaliteitsstandaard en is toepasbaar op verschillende montagehoogten van 8-15 meter.

Meer informatie:
Brochure » | Specificaties »

INDO Radius
De INDO Radius is een hoogwaardig paaltop kegelarmatuur, met een diffuse 360° lichtverdeling. Onderscheidend kenmerk is de lagere verblindingswaarde (TI), waardoor dit armatuur perfect geschikt is voor toepassing in o.a. woonwijken, parken of op pleinen. Dit eigentijdse kegelarmatuur heeft een aantrekkelijk robuust design.

Meer informatie:
Brochure » | Specificaties »

INDO AIR2
De AIR2 is leverbaar in verschillende lumen en wattages tot 174W. Dit armatuur is geschikt voor de vervanging van conventionele lichtbronnen van 35W tot 250W. Met Direct Drive® kan de AIR2 worden gedimd tot 10% van de lumenoutput en daardoor ook zeer goed toepasbaar in woonwijken.

Meer informatie:
Brochure » | Specificaties »

INDO SiCURA
De SiCURA is een geheel nieuwe, sensor-ready woonfitting van INDO, en vertegenwoordigt een baanbrekende keuze voor de Smart City-markt. Intelligente software en elektronica gebruiken het ZHAGA-compliantiesysteem in samenspraak met INDO’s Direct Drive-technologie betekent dat er nog steeds geen stuurprogramma is of slijtagecomponenten.

Meer informatie:
Brochure » | Specificaties »

INDO Chancery
INDO heeft, naast het groeiende aanbod van functionele Direct Drive® LED-armaturen, een decoratief armatuur geïntroduceerd, de Chancery. De elegante, traditionele styling en kwaliteitskenmerken van de Chancery maken dit armatuur een uitstekende keuze voor o.a. in het centrum, op een landgoed of op een camping.

Meer informatie:
Brochure » | Specificaties »

INDO RD12
De INDO RD12 is een functioneel en decoratief LED armatuur ontworpen om te presteren. Door een hoog kwaliteitsniveau lichtverdeling te combineren met een aantrekkelijk design, is de RD12 een uitstekende keuze voor gebieden waar esthetiek en lichtprestaties belangrijk zijn.

Meer informatie:
Brochure » | Specificaties »

Revolutionaire LED armaturen dankzij partnership INDO

Direct Drive® technologie
De INDO Direct Drive® technologie is een baanbrekende LED verlichtingstechnologie die ontworpen is om de betrouwbaarheid en levensduur van een armatuur aanzienlijk te verbeteren door alle slijtagecomponenten te verwijderen. De technologie, bekroond met de gerenommeerde Queen’s Award for Innovation, elimineert geheel de noodzaak voor een LED driver.

Geen LED driver
Een LED driver is een groot component dat tevens erg warm wordt, ongeveer 30° tot 40° warmer dan de omgevingstemperatuur. Het verwijderen van de LED driver leidt tot meer mogelijkheden voor strengere, thermische ontwerpprincipes. Door de LED driver te verwijderen uit het armatuur kan makkelijker de betrouwbaarheid en de levensduur van het armatuur worden verhoogd.

De afwezigheid van de LED driver zorgt daarnaast voor een meer robuust, gestroomlijnd en lichter armatuur met voldoende ruimte voor extra integraties.

Andere voordelen
De LED armaturen van INDO beschikken over heel veel voordelen. Door de resterende warmte-producerende componenten op een strategische plek in het armatuur te plaatsen kan de temperatuur van alle onderdelen in het armatuur goed worden gestabiliseerd en bewaakt. Hierdoor kan het thermisch beheer zich enkel en alleen focussen op het overbrengen van warmte van de LED’s. Het eindresultaat is een systeem met veel minder “stress” waardoor de levensduur en betrouwbaarheid exponentieel verbeteren.

Daarnaast beschikken de INDO armaturen met Direct Drive® technologie over een extreem lage inschakelstroom van het armatuur waardoor aan veel meer veiligheidseisen kan voldaan en is dimmen tot slechts 10% mogelijk terwijl de powerfactor nagenoeg gelijk blijft! De armaturen met Direct Drive® technologie zijn dankzij bovenstaande voordelen, uitermate geschikt in omgevingen met hoge temperaturen.

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Actueel

Saled levert openbare verlichting aan 170+ gemeenten, waaronder:

Onze werkwijze bij de levering van INDO LED armaturen:

 

 

 

 

 

Prijslijst INDO LED armaturen

Benieuwd naar de prijzen van Saled LED Verlichting? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug