Actueel

Wij zijn officieel verhuisd naar het pand aan het Steenland 20 in Bunschoten!

Sinds 31 mei zijn wij officieel verhuisd naar ons nieuwe pand aan het Steenland 20 in Bunschoten. Ondertussen zijn we al een aantal weken verder en zijn we aardig gewend aan onze nieuwe werkomgeving.

Er moeten nog een aantal zaken veranderd worden, zoals een extra oprit, reclame op de gevel en foto’s aan de wanden. Maar als dat gedaan is, is het pand helemaal klaar. Alle stellingen staan in het magazijn en alle spullen hebben hun plekje gekregen. De nieuwe vlaggen hangen buiten met ons logo erop. Ook heeft iedereen zijn eigen plek gekregen op kantoor en zijn we weer hard aan het werk om nog meer bedrijven en gemeenten te voorzien van duurzame LED verlichting. 

Waarom LED verlichting van Saled?

Bent u nog niet overgestapt op LED verlichting? Hieronder hebben wij alle voordelen van Saled LED verlichting op een rijtje gezet. 

  • Hoogwaardig LED verlichting voor iedere branche
  • Duurzaam en kwalitatief
  • 99,9% recyclebaar
  • Ruim 50% minder CO₂-uitstoot en minstens 50% besparing op de energie rekening
  • Ervaren accountmanagers en gedreven monteurs

Onze openstaande vacatures

Nu met ons nieuwe kantoor hebben we ook weer ruimte voor nieuwe medewerkers, want Saled is nog steeds niet klaar met doorgroeien. Op zoek naar een leuke, uitdagende functie bij een snelgroeiend en enthousiast bedrijf? Op onze vacaturepagina hebben wij een aantal mooie vacatures open staan, zoals elektromonteur, accountmanager utiliteit of accountmanager agrarische sector. Kom jij ons team versterken?

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]