Actueel

Saled heeft de wens laten uitkomen van de bekende palingrokerij uit Bunschoten.

Palingrokerij Jacob van Jan is één van de bekendste visrokers van Nederland met een rijke historie. Saled mocht hun wens laten uitkomen en heeft de verlichting van het pand vervangen door LED verlichting.

Het bedrijf is gevestigd aan de Palingweg 1 in Bunschoten en is al meer dan 100 jaar oud. Overgrootvader Jacob is al rond 1900 begonnen met het roken van Zuiderzeeharing en handelen in ansjovis. Een echt familiebedrijf, met altijd dezelfde passie voor vis!

Besparen op energie door LED

Vincent Jansen, de eigenaar van Palingrokerij Jacob van Jan, nam contact op met Saled. de buitenverlichting van hun pand was nogal gedateerd. Tevens was er de wens om twee grote spandoeken met hun bedrijfsnaam op het pand uit te lichten en was het besparen op energie ook erg belangrijk.

Door de verlichting te vervangen door LED gaat Jacob van Jan enorm veel energie besparen. Saled heeft de oude armaturen vervangen door negen Air 1 armaturen. Ook heeft Saled vier breedstralers gemonteerd voor het uitlichten van de spandoeken.

De nieuwe LED verlichting zorgt voor een mooie besparing, namelijk 1272 kg CO2 en 955 gram zwavel minder uitstoot. Vincent is zeer tevreden met het mooie eindresultaat.

Ook geïnteresseerd in LED verlichting?

Voor iedere branche en gebouw hebben wij een passende LED oplossing, die voor minimaal 50% energiebesparing zorgt. We denken graag met u mee en kijken naar wat het beste voor uw organisatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We sturen u graag een blijvende offerte.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]