Actueel

Tevreden reacties over de nieuwe LED verlichting van VvE Sparrenhof

In het appartementencomplex van VvE Sparrenhof in Ede hebben de specialisten van Saled de bestaande verlichting vervangen door LED verlichting. Een mooie en duurzame keuze, wat zorgde voor een goed eindresultaat en tevreden bewoners.

VvE Sparrenhof heeft een appartementencomplex aan de Stationsweg 92 in Ede. Dit pand is gebouwd in 1967 en werd oorspronkelijk gebruikt als verzorgingstehuis. In de loop der jaren zijn het koopappartementen geworden en is er ook een VvE opgericht. Het pand bestaat uit een entree, recreatieruimte, kelder, fietsenstalling, galerijen, zes verdiepingen en een kelder.

Led verlichting voor VvE Sparrenhof is een mooie en duurzame keuze

Voordat de monteurs van Saled de huidige verlichting in de galerijen vervingen, hingen er veel verschillende armaturen. Door deze armaturen te vervangen door hetzelfde type armatuur is er een mooi symmetrisch en strak eindresultaat ontstaan waarbij de gelijkmatigheid van het licht ook veel beter uitkomt en er geen overbelichte of donkere plekken ontstaan.

De LED verlichting is voor VvE Sparrenhof een duurzame keuze, want er wordt nu 12059 kg CO2 en 9055 gram zwavel minder uitgestoten. De investering in hun nieuwe verlichting zal door een besparing van 21305 kWh per jaar, al binnen 1,7 jaar tijd worden terugverdiend.

Wat vinden de bewoners en het bestuur van hun nieuwe verlichting?

De bewoners en het bestuur van VvE Sparrenhof zijn zeer tevreden met het eindresultaat van hun nieuwe LED verlichting: “Saled is wat ons betreft een aanrader en het besparen van energie kan nu dan echt beginnen.”

Saled heeft voor elke huidige lichtbron een LED oplossing. Wij nemen graag contact met u op voor een geheel vrijblijvende opname.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]