Actueel

Koninklijke Kentalis Eindhoven bespaart 66% op de energierekening door LED

energierekening

In Eindhoven werd er de hele week hard gewerkt in gebouw 20 van Koninklijke Kentalis. In het gebouw werd namelijk de huidige verlichting vervangen door LED. Door deze duurzame stap wordt er nu een energiebesparing van 66% gerealiseerd.

In gebouw 20 mochten wij de huidige verlichting vervangen door onze LED verlichting. In totaal werden er ruim 600 LED lampen geplaatst: Panel Lights, Downlighters en Plafonnières. Ook hebben wij de bestaande armaturen van de T8 Tubes omgebouwd tot LED. Dit doen wij doormiddel van onze retrofit methode. We bouwen bestaande armaturen van conventionele verlichting om, zodat ze geschikt worden voor het gebruik van LED lampen. Het aanpassen van bestaande armaturen is zeer eenvoudig. Vervolgens kunt u direct beginnen met besparen op energiekosten.

energierekening
 
Kentalis Eindhoven helpt kinderen en jongeren die door een taalontwikkelingsstoornis of gehoorverlies moeite hebben met communiceren. In Eindhoven kunnen zij terecht voor behandeling.

Vele besparingen voor Kentalis

Kentalis profiteert meteen van een jaarlijkse besparing van 66% op de energierekening. Daarnaast wordt er 52601 kWh minder verbruikt en 29772 kg CO₂ en 22355 gram zwavel gereduceerd.

energierekening

Kies voor duurzaam, stap over op LED

De energieprijzen zijn op dit moment erg hoog. Met LED verlichting kunt u flink besparen op uw energierekening. Saled heeft voor elk bedrijf en soort gebouw passende LED oplossingen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? U kunt ons bereiken via info@saled.nl

energierekening

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]