Actueel

LED verlichting voor school Jan van Brabant College in Helmond

led verlichting voor scholen

De verouderde verlichting in gebouw A en C van Jan van Brabant College is nu geheel verduurzaamd met LED verlichting voor scholen van Saled. Dit gaat de Helmondse school vele voordelen opleveren.

De gehele middelbare school werd verlicht met conventionele T5 armaturen, dit was dan ook de reden dat het college voor onze retrofit methode koos. Wij bouwden in drie dagen tijd de bestaande armaturen van de conventionele verlichting om, zodat ze geschikt werden voor het gebruik van LED lampen. Dit gaat kapitaalvernietiging tegen. Retrofitten is daarom een erg duurzame keuze. De armaturen zijn nu voorzien van T6 LED tubes.

Naast dat de huidige armaturen werden omgebouwd, werden er ook nieuwe armaturen gemonteerd, namelijk Downlighters van onze gold line. In totaal zijn er ruim 1.000 LED lampen in de school geplaatst.

led verlichting voor scholen

62% besparing op de energierekening

Door over te stappen op LED verlichting bespaart het Jan van Brabant College 62% energie. Er wordt ook 41327 kg CO₂ en 30833 zwavel gereduceerd. De investering in LED is in 3,6 jaar tijd terugverdiend.

LED verlichting voor scholen

Bent u ook geïnteresseerd in nieuwe, duurzame verlichting? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw schoolgebouw.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]