Actueel

82% energiebesparing voor woningcorporatie MeerWonen door slimme LED verlichting

energiebesparing

De woningcomplexen in gemeente Oegstgeest en gemeente Kaag en Braassem van woningcorporatie MeerWonen zijn voorzien van duurzame, slimme LED verlichting van Saled.

Woningcorporatie MeerWonen bouwt, verhuurt en onderhoudt (sociale) huurwoningen. Op vier locaties in de gemeente Oegstgeest en gemeente Kaag en Braassem mochten we de huidige verlichting vervangen door onze LED galerijverlichting type Dinand en plafonnières. Beide producten leverden we met bewegingssensor en een dimsysteem. Dit betekent dat de verlichting alleen op volle sterkte gaat branden als er beweging wordt geconstateerd én deze automatisch terugdimt tot 30% nadat er 5 minuten geen beweging plaatsvindt.

energiebesparing
LED verlichting type Dinand in het fietsenhok op locatie Sotaweg in Roelofarendsveen

Enorme energiebesparing door LED

Door over te stappen op LED verlichting zal Meerwonen gemiddeld jaarlijks over alle locaties, waar de nieuwe verlichting geplaatst is, 82% energie besparen. De investering in de nieuwe verlichting is in vier jaar tijd terugverdiend.

energiebesparing
Eerste verdieping: oude conventionele verlichting, begane grond: nieuwe LED verlichting (type Dinand)

Wilt u ook besparen op uw energierekening?

Kies voor LED verlichting voor uw gebouw en profiteer ook van een flinke energiebesparing. Saled is leverancier van hoogwaardige LED Galerij- en portiekverlichting. Wij leveren complete LED armaturen en retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen. Met onze galerij- en portiekverlichting bespaart u niet alleen op energiekosten, maar ook op aanschaffingskosten doordat onze producten een lange levensduur hebben. Kom in contact met één van onze professionals voor passend advies voor uw gebouw.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]