Actueel

Nieuw LED scorebord voor voetbalclub SV Spakenburg

led scorebord

Onlangs vernieuwde Saled het LED scorebord van SV Spakenburg. Tevens verlengden wij ons contract als clubsponsor bij de Spakenburgse voetbalclub.

Het scorebord van SV Spakenburg was aan vervanging toe. Met het nieuwe LED scorebord van Saled zijn de advertenties van de sponsoren en de stand van de wedstrijd weer scherp te zien voor de toeschouwers. Het nieuwe scorebord heeft naast de extra scherpte ook de nieuwste software en laatste updates.

led scorebord

Op zaterdag 27 augustus verlengden wij ons sponsorschap met SV Spakenburg als clubsponsor. Na de wedstrijd was er een buffet voor iedereen, er werd muziek gedraaid en lekker gegeten in het zonnetje. Het was erg gezellig aan de blauwe zijde van de Westmaat.

led scorebord

LED verlichting voor sportclubs

Steeds meer clubs maken gebruik van onze LED scoreborden en LED boarding en verdienen de investering snel terug door verhoogde sponsorinkomsten. Onze verlichting voor sportclubs bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Heeft u ook interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.    

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]