Actueel

Gloednieuwe LED boarding voor Spakenburgse voetbalclub IJsselmeervogels

led boarding

Vorige week werd er hard gewerkt op het hete voetbalveld. Voetbal Vereniging IJsselmeervogels (V.V.IJ.V.) werd voorzien van nieuwe LED boarding van Saled.

Donderdag 11 en vrijdag 12 augustus kwamen onze monteurs en vrijwilligers van de voetbalclub samen om de nieuwe LED boarding te installeren. De boarding is volledig rondom het veld geplaatst, dit zorgt voor mooie advertentiemogelijkheden voor sponsoren.

Saled en IJsselmeervogels werken al 10 jaar samen. De club is altijd erg tevreden over onze producten en koos daarom ook opnieuw voor onze LED boarding, toen deze aan vervanging toe was. De nieuwe boarding is extra scherp en heeft een beter beheersysteem.

LED verlichting voor sportclubs

Steeds meer clubs maken gebruik van onze LED boarding en LED scoreborden en verdienen de investering snel terug door verhoogde sponsorinkomsten. Onze verlichting voor sportclubs bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Heeft u ook interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.

led boarding

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]