Actueel

Nieuwe LED winkelverlichting voor Zandbergen Shoes De Bilt

led retailverlichting

De gezellige schoenenwinkel Zandbergen Shoes in De Bilt is voorzien van LED winkelverlichting van Saled. De prijs per kilowattuur is tegenwoordig zo hoog, dat het nu dé tijd is om over te stappen op LED. Zo ook deze keuze voor Zandbergen Shoes.

De afgelopen tijd zijn de energieprijzen enorm gestegen. Momenteel zijn de kosten per kWh erg hoog. Als u conventionele verlichting heeft kan dit een flink bedrag zijn op uw energierekening. Met LED zal u aanzienlijk minder kWh verbruiken. Door de huidige hoge energieprijzen, verdubbelt uw financiële besparing.

Besparen met LED retailverlichting

Overstappen op LED winkelverlichting zorgt voor een fijne besparing op de energierekening. Bij Zandbergen Shoes mochten we de winkel voorzien van zilveren LED railspots: een mooi armatuur die producten op een perfecte manier kan uitlichten. Onze railspots zijn ook in het zwart en wit verkrijgbaar.

Zandbergen Shoes gaat van conventionele spots van 70 watt naar onze LED railspots van 30 watt. Een slimme keuze die wel 60% energiebesparing en 6412 kWh besparing per jaar oplevert! Daarnaast is de overstap ook erg duurzaam, er wordt 3629 kg minder CO² uitgestoten en 2725 gr zwavel gereduceerd.

led retailverlichting

Alice Zandbergen, de eigenaresse van Zandbergen Shoes, zal de investering in LED binnen 4 jaar terugverdienen. Haar reactie op de nieuwe verlichting: ‘’Ik ben super tevreden, wat een mooi licht! Onze oude verlichting was een beetje geel, je ziet duidelijk verschil nu we overal LED in de winkel hebben hangen. De producten komen nu veel beter naar voren. Daarnaast is het erg fijn om te verduurzamen. Je ontkomt er eigenlijk niet aan: de energieprijzen zijn zó hoog, het beste is om nu over te stappen.’’

In de winkel had Alice al zilveren rails hangen, ze hoefde dus alleen nog maar de spots aan te schaffen. Saled zocht voor een passende LED oplossing voor deze schoenenwinkel en kwam bij zilveren railspots uit. Deze passen qua look helemaal bij de winkel.

Ook uw producten uitlichten met LED?

Én besparen op uw energierekening? Kies voor onze duurzame LED oplossingen voor de retail. Kijk eens rond op onze website of neem contact met ons op voor advies op maat.

led retailverlichting

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]