Actueel

Verpleeghuis Accolade Zorg locatie De Wijngaard sfeervol verlicht met LED

led panelen

De gang op de begane grond en de eerste verdieping van Accolade Zorg locatie d’Amandelboom is nu duurzaam verlicht met LED panelen van Saled. Voor de muziekkamer op locatie De Wijngaard werd het verzoek ingediend voor een armatuur die zorgt voor een gezellige sfeer en met de mogelijkheid om de kleurtemperatuur te veranderen. 

Bij Saled hebben we veel ervaring met werkprocessen in zorginstellingen. Na de kennismaking en opname van de gebouwen bespraken we met de klant hoe we het beste de werkprocessen konden laten verlopen. Omdat de werkzaamheden middenin de coronatijd plaatsvond, stond de veiligheid van de bewoners op één. 

De terugverdientijd voor locatie d’Amandelboom is slechts 2,4 jaar door de zuinige LED panelen die nu in het complex hangen. Bij Accolade Zorg locatie De Wijngaard werd de muziekkamer van acht grote LED plafonnieres voorzien met een dipswitch. Hiermee kunnen de bewoners de kleurtemperatuur van het licht zelf met een afstandsbediening aanpassen. Het warme licht zorgt voor een gezellige sfeer in de kamer tussen de trommels, gitaren en piano’s. 

led panelen

Jaarlijkse besparingen van Accolade Zorg locatie d’Amandelboom 

Door de overstap naar LED verlichting worden er mooie besparingen gerealiseerd voor de zorggroep.

  • 48% energiebesparing 
  • 2,4 jaar terugverdientijd
  • 19995 kg CO₂
  • 15014 gr zwavel

LED verlichting voor uw zorginstelling

Goed licht draagt bij aan een betere beleving in een zorginstelling. Het verzorgend personeel is in staat om betere zorg te verlenen in optimale werkomstandigheden en goede verlichting is daar één van. Ook voor patiënten en bewoners is licht belangrijk. Hun welzijn is mede afhankelijk van een goed verlichte ruimte. Daarom is LED verlichting voor de zorg een uitkomst! Bent u ook geïnteresseerd in duurzame verlichting? Neem contact op met één van onze ervaren accountmanagers. We helpen u graag verder.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]