Actueel

KPOA kiest voor duurzame LED verlichting van Saled voor haar scholen

led verlichting scholen

Al 11 scholen van Stichting KPOA werden in de voorjaarsvakantie voorzien van duurzame LED verlichting. De laatste twee scholen zullen de komende maanden, buiten schooltijden, worden omgebouwd. Zo zijn de scholen van KPOA helemaal klaar voor het nieuwe schoolseizoen.

De Stichting voor Katholiek Primair Onderwijs Amersfoort (KPOA) werkt vanuit het motto ‘’Wij geloven in jou’’ en geloven daadwerkelijk in de ontwikkelkracht van kinderen. Het is algemeen bekend dat LED verlichting beter is voor de concentratie van een kind tijdens de lessen op school. KPOA wilde daarom 13 locaties verduurzamen en koos voor LED verlichting voor scholen van Saled.

Besparingen per jaar

KPOA zal in totaal 257.812 kWh besparen. Dit staat gelijk aan een energiebesparing van 62%. Ter vergelijking: daarvan bespaard een gemiddeld gezin 74 kWh per jaar. Ook zal er 145.736 kg Co² en 109.441 gram zwavel gereduceerd worden. De investering in LED zal gemiddeld per school in 4,4 jaar terugverdiend worden.

Geïnteresseerd in LED verlichting voor uw school?

Wilt u weten wat overstappen op LED verlichting voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met één van de accountmanagers van Saled. 

led verlichting scholen

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]