Actueel

Saled levert ruim 2300 LED armaturen aan de Gemeente Barneveld

led armaturen barneveld

Saled leverde opnieuw ruim 2300 LED armaturen aan de Gemeente Barneveld. In het verleden liet de gemeente ook al zien een groot voorstander te zijn van verduurzaming door te investeren in LED verlichting. Installateur Ziut voerde de montagewerkzaamheden uit.

De gemeente koos voornamelijk voor PS-L en PS-T LED armaturen die middels de retrofitmethode werden geplaatst. Deze zogenaamde retrofit lichtbronnen worden gebruikt ter vervanging van conventionele verlichting, zoals de PL-L, PL-T en SOX lampen. Bij de retrofitmethode kan een LED armatuur – met een kleine aanpassing – eenvoudig aangebracht worden in een conventioneel armatuur.

Door het installeren van LED verlichting zal de gemeente Barneveld minstens 50% energie besparen. Deze daling komt door het lagere energieverbruik van zuinige LED armaturen. De vermindering van het energieverbruik zal ook afvalstoffen, zoals CO2 en zwavel, fors reduceren.

Ook besparen met LED verlichting?

Naast de gemeente Barneveld, profiteren onder andere de provincie Overijssel en gemeente Papendrecht ook al van Saled straatverlichting.

Wilt u ook verduurzamen? Begin bij het overstappen naar LED verlichting. Helemaal nu binnenkort de conventionele TL-lamp niet meer verkrijgbaar is. Neem contact op met één van onze accountmanagers. We kijken graag met u mee naar de beste oplossing.

Benieuwd naar onze prijslijst?
Vraag hem hier aan.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]