Actueel

ROM Barneveld bespaart 1.703 bomen per jaar door duurzame investering in LED

led verlichting barneveld

Nummer 1 specialist in toiletservice- en rioolmachines ROM bv uit Barneveld maakt een duurzame stap. Het familiebedrijf koos ervoor om alle conventionele verlichting in en om hun pand te vervangen door LED verlichting van Saled. 

De bekende LED armaturen van Saled zoals Panel Lights, Breedstralers, IP65 multifunctioneel en Galerijverlichting Dinand met noodstroom werden gebruikt om het bedrijf te verduurzamen. In totaal plaatste Saled 450 nieuwe armaturen in de werkplaats, kantoren en fabrieken van ROM bv. In de fabrieken produceren ze reinigingsmaterialen welke geleverd worden aan de reinigingsbranche en overheidssector. De specialist heeft klanten verspreid over de hele wereld. 

Verduurzamen = besparen

De keuze om conventionele verlichting te vervangen door LED kan een grote stap zijn. Een aantal van onze klanten laat ons ook weten dat een investering in goede verlichting een belangrijke keuze is. Kiezen voor LED verlichting betekent naast verduurzamen en bijdragen aan de circulaire economie ook heel veel besparen. 

Voor ROM bv kwam dit uit op een jaarlijks besparingspercentage van 67% op de energierekening. Dit staat gelijk aan 60.187 kWh en 1.703 bomen besparing per jaar. Daarnaast wordt er 340,66 kg CO² en 255,8 gram zwaveluitstoot gereduceerd. De investering in LED heeft ROM bv al binnen twee jaar terugverdiend. Dit was, naast tevredenheid van de klant, ook de reden dat er een nieuwe aanvraag binnenkwam voor een andere locatie van ROM bv, waar we de hal en entresol van het pand van nieuwe verlichting mogen voorzien. 

LED verlichting voor uw bedrijf

Wilt u ook uw bedrijf verduurzamen? Begin bij het overstappen naar LED verlichting. Helemaal nu binnenkort de conventionele TL-lamp niet meer verkrijgbaar is. LED heeft daarnaast ook een langere levensduur en dus veel meer branduren dan conventionele verlichting. Neem contact met ons op voor mogelijkheden op maat.

Benieuwd naar onze prijslijst?
Vraag hem hier aan.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]